Arvika Näringslivscentrum

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 30/4

7

Maj

LIFE Academy

Workshop om Hållbara affärer (Arvika)

7.30-9.30

Hållbara affärer

Vill ditt företag utveckla produkter och tjänster som är lönsamma och samtidigt arbeta långsiktigt och hållbart?

Idag förbrukar vi jordens resurser på ett ohållbart sätt. Vårt sätt att producera, konsumera, använda och slänga, skapar stark negativ miljöpåverkan. Att istället arbeta hållbart har blivit en förutsättning för att överleva på marknaden, minska sina kostnader och bli mer lönsam. 

Du får en introduktion i hållbar affärsutveckling och cirkulär ekonomi, ett begrepp inom hållbarhet som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag. Du får även ta del av några goda exempel inom olika branscher att inspireras av. För att du ska få bli så konkret som möjligt, så kör vi även en mini-workshop i hållbar affärsutveckling där vi riktar blicken till ditt företag för att identifiera nya, hållbara sätt att göra affärer på. 

Vi får lyssna till Henric Barkman, miljörådgivare på Karlstads kommun samt entreprenör med lång erfarenhet inom hållbar konsumtion. Workshopen leds av Therese Rosenblad, processledare i Sustainable Business Cleantech, med 15 års erfarenhet av internationellt, hållbart utbildningsarbete. 

Välkommen till en morgon fylld med inspiration!

DATUM Tisdagen 7 maj

TID kl. 8.00-9.30 (frukost serveras från 7.30)

PLATS Arvika Näringslivscentrum


ANMÄLAN

Anmäl dig här, vi vill ha din anmälan senast 30 april 

FÖR VEM?
För företagare i Arvika med omnejd som vill utveckla sina affärer genom en cirkulär och hållbar affärsmodell. 

AKTIVITETEN ÄR KOSTNADSFRI. 

ARRANGÖRER
Sustainable Business Cleantech och Arvika kommun. Sustainable Business Cleantech vill bidra till att skapa tillväxt för företag med klimatsmarta lösningar genom att identifiera nya affärsmöjligheter på tillväxtmarknader.

KONTAKT

Patricia Edvardsson, projektledare
Sustainable Business Cleantech
patricia.edvardsson@lifefoundation.se
www.cleantechbusiness.se