Hobo hotel, Brunkebergstorg 4, Stockholm

Anmälan stängd

20

Sep

Compare

Träffa oss på ”Värmland nästa” i Stockholm

Lunch 11.30 - 13.00. Plats: Hobo Hotel

Compare representerar Värmlands digitala sektor i Stockholm

Den 20 september finns vi på plats i Stockholm under eventet "Värmland nästa" tillsammans med Handelskammaren Värmland och representanter från framstående företag i Värmland. Ett värmlandshäng för den som vill bredda sitt kontaktnät och är nyfiken på de många karriärmöjligheter Värmland har att erbjuda.

Kom och ta del av möjligheterna inom det digitala i Värmland, spännande satsningar och alla de karriärmöjligheter som finns hos företagen i Compare.

Just nu finns det ca 90 lediga jobb inom det digitala i Värmland som publicerats av medlemsföretagen i Compare!

Oavsett om du går i flyttankar, söker nytt jobb, är född och uppvuxen i Värmland, eller bara vill delta på en trevlig lunch och bredda ditt kontaktnät, är du välkommen att anmäla dig nedan.

Hoppas vi ses där!

Läs mer och anmäl dig här

Om Värmland Nästa

Tillsammans med en rad framstående företag inom ett stor antal branscher, samtliga på jakt efter duktiga medarbetare, bjuder Handelskammaren Värmland in till en lunch på Hobo hotell i Stockholm. Du träffar företagsledare, HR-chefer och hemvändare från bland annat Rejlers, Ninetech, NWT Media, HSB Värmland, Konsumentverket, Testhuset, Elvenite, Ny i Värmland, Visit Värmland och Region Värmland. Med en rad världsledande företag, var av flera gör stora investeringar, och en huvudort som växer så att det knakar, har Karlstad och Värmland mycket att erbjuda.

Mikael Holmgren

Kompetens- och medlemsfrågor

+46 (0)70 354 76 61
mikael.holmgren@compare.se