Clarion Collection Hotel Plaza, Karlstad

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 21/4

27

apr

Uppvärmning 100° Karlstad

kl 07:30 - 09:15 - Karlstad

Digitala arbetsplatser med Soleil

De kan inte vänta – de vill redan nu värma upp inför 100° Karlstad som äger rum den 11 november. Och vad kan vara bättre än att göra det tillsammans med spännande företag från det värmländska näringslivet? Alla är inbjudna att delta på fyra uppvärmningsaktiviteter inför galan den 11 november, begränsat antal platser. Den 27 april håller Soleil den första träffen inför 100° Karlstad. Det blir en uppvärmning med temat hur den digitala arbetsplatsen utvecklas efter pandemin.

Trendspaning – så utvecklas den digitala arbetsplatsen efter pandemin

Pandemin har ställt våra arbetssätt, processer och verktyg på hårt prov. Det som förut fungerade, kanske inte optimalt, men ändå tillräckligt bra ställdes på sin spets när hela eller en del av arbetsplatserna tömdes på medarbetare som skulle sköta sina jobb hemifrån. Helt plötsligt gällde det att allt fanns och kunde utföras digitalt; inloggningar på distans, möten och information. Det blev tydligt att det inte var alla som hade den digitala infrastrukturen eller arbetsprocesser som stöttade ett helt igenom digitalt arbetssätt på plats.

Efter pandemin pratar många nu om en ny omställning igen. Det har inte blivit så att alla går tillbaka till kontoret och jobbar såsom det gjordes före pandemin. Nu kan istället många arbetstagare fortsätta att arbeta hemifrån i större utsträckning än tidigare och då behöver arbetsgivare ordna med infrastruktur och arbetsprocesser som stödjer det behovet. Hur kommer då den digitala arbetsplatsen att fungera och se ut från och med nu?

Detta hade vi tänkt att fokusera på under frukostmötet, de ger dig en trendspaning utifrån erfarenheter och vad våra kunder satsar på just nu!

De ger dig svar på hur du kan identifiera just ert företags digitala utmaningar, hur ni snabbare kan identifiera problem och lösningar. Tekniken är bara en möjliggörare, lösningen sitter i att förstå er organisation.

LÄS MER HÄR OM VAD SOM HÄNDER PÅ 100° kARLSTAD


 

  • TID:  Onsdag 27 April 2022, 07:30 – 09:15

07:30 – 08:15 Hotellfrukost, självkostnadspris 110 kr, föreläsning gratis.
08:15 – 08:45 Föreläsning Soleil – Hur den digitala arbetsplatsen utvecklas efter pandemin
08:45 – 09:15 Debatt kring ämnet med inbjudna gäster

  • PLATS:  Clarion Collection Hotel Plaza, Karlstad

CONTACT:

Helena Wiktelius,
helena@wiktelius.se073-026 26 14

Rose-Marie Andersson,
rose-marie.andersson@karlstad.se054-540 12 95

100° Karlstad

100° Karlstad är ett årligt återkommande evenemang för det värmländska näringslivet med fokus på kunskap, inspiration samt värdefulla kontakter och affärer. I 2022 års upplaga deltar Compare som partner och prisvärd. Vi ses den 11 november!

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss