Online via Zoom

Anmälan stängd

28

sep

Compare

TechWalk: Tech-skills for everyone

Kl. 12.30-13.00, Online via Zoom

Under hösten är du välkommen till fem TechWalks tillsammans med spännande gäster. Först ut är Technigo, som sedan starten 2016 jobbat med nytänkande utbildningar inom digitalisering och IT.

De har lyckats med det som många av oss, som vill se en större variation i branschen, misslyckas med. Hör dem berätta hur de har gjort, och hur de jobbar för att locka fler personer att bli intresserade av en framtid inom tech-branschen.

Hanna Pettersson, co-founder Technigo

Technigo driver utbildningar för karriärbytare för att minska kompetensbristen inom IT. De anlitas av företag med målsättningen att öka kompetensen för medarbetarna så att fler ska kunna bidra till innovation och digitala projekt. Bland kunderna finns IKEA, Nordea, Bonnier News, Claremont, Schibsted med flera.

Vilka kompetenser och tech-områden ser vi starkast efterfrågan på just nu? Och hur kan vi tänka och agera för att locka fler att utbilda sig inom dem? Ställ dina frågor till Technigo.

Välkommen att hänga med på höstens första TechWalk, var du än befinner dig!

Här kan du läsa mer om Compares samarbete med Technigo i ”Den Digitala Förflyttningen”, där vi ska utbilda 100 personer i Värmland i efterfrågade områden inom det digitala.

Läs mer om Technigo


VARFÖR TECHWALK?

Så kallade ”Walk and Talks”, eller promenadmöten, har blivit ett populärt sätt för att röra sig mer under arbetsdagen, och samtidigt få till mer effektiva och kreativa möten. Det innebär både frisk luft och rörelse, och det stimulerar nya tankar och idéer som kanske inte skulle uppkomma annars. Det är precis vad syftet med våra TechWalks är – att du ska få med dig en ny idé eller tankeställare kring de senaste trenderna inom tech. Du väljer såklart själv plats för dina TechWalks, då de är helt digitala. Tiden är 12.30-13.00, så du hinner äta din lunch i lugn och ro innan vi startar. Ingen anmälan behövs.

Vill du diskutera det som tas upp på TechWalk? Välkommen in i Facebook-gruppen!

Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans med er!


NÄR: Tisdag 28 september kl. 12.30-13.00
VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
FÖR VEM: För alla som är intresserade av digitaliseringens möjligheter.
ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

Tryck här för att ansluta 


VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHWALKS

Boka in höstens träffar i kalendern!

  • 28 september
  • 12 oktober
  • 2 november
  • 23 november
  • 14 december

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

ESF-projekt

Detta initiativ finansieras av Europeiska Socialfonden.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss