DigitalWell Innovation Hub + online via Zoom

Anmälan stängd

14

Dec

Compare

TechWalk: Så blev skärmen vår nya eventarena

Kl. 12.30-13.00, Online via Zoom

Digital valmöjlighet affärskritisk

Corona har banat väg för en flodvåg av digitala möten. I TechWalk 14 december möter vi Sandra Dalåsen, eventkoordinator, och Peter Gunnebro, digital coach, från Compare. De berättar om hur transformationen både skapar möjligheter och ställer helt nya krav på event och företag.

Efter pandemins utbrott har Compare inte arrangerat ett enda helt fysiskt event, och planerar inte att gå tillbaka. Sandra Dalåsen delar med sig av sina erfarenheter kring vad det innebär att föreläsningar, luncher och kongresser alltid förväntas ha ett digitalt fönster öppet för besökarna.

Vad innebär det för framtidens event, inte minst när man ska engagera både fysiska och digitala gäster, och hur påverkas innehållet?

För många småföretag har den digitala närvaron blivit helt affärskritisk. Peter Gunnebro har skapat en utbildning som ger små- och medelstora företag nödvändig grundkunskap i hur man kan återskapa fysiska kundaktiviteter digitalt. Det handlar om allt från representation på digitala mässor till att använda förinspelat material för att nå kunder och återförsäljare.

Utbildningen finns självklart tillgänglig online – helt gratis. Här kan du ta del av innehållet.

Välkommen att hänga med på TechWalk, var du än befinner dig!


NÄR: Tisdag 14 december kl. 12.30-13.00
VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
FÖR VEM: För alla som är intresserade av digitaliseringens möjligheter.
ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

Tryck här för att ansluta 


VARFÖR TECHWALK?

Så kallade ”Walk and Talks”, eller promenadmöten, har blivit ett populärt sätt för att röra sig mer under arbetsdagen, och samtidigt få till mer effektiva och kreativa möten. Det innebär både frisk luft och rörelse, och det stimulerar nya tankar och idéer som kanske inte skulle uppkomma annars. Det är precis vad syftet med våra TechWalks är – att du ska få med dig en ny idé eller tankeställare kring de senaste trenderna inom tech. Du väljer såklart själv plats för dina TechWalks, då de är helt digitala. Tiden är 12.30-13.00, så du hinner äta din lunch i lugn och ro innan vi startar. Ingen anmälan behövs.

Vill du diskutera det som tas upp på TechWalk? Välkommen in i Facebook-gruppen!

Sandra Dalåsen

Event Coordinator / Process Leader

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss