DW Innovation Hub + online


Ingen sista anmälningsdag

22

Sep

Compare

TechTalk Värmland – hösten 2020

Tisdagar kl. 12.15-13.00, DW Innovation Hub + online

Välkommen till en ny säsong av spännande digitala ämnen!

Vi blickar framåt och ser fram emot en höst fylld av inspiration inom det digitala. Höstens ämnen för TechTalk håller vi på ett litet tag till, vi tycker att du redan nu ska boka in datumen i din kalender.

VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM
TEMA
22 september
TBA
29 september
TBA
6 oktober
TBA
13 oktober
TBA
20 oktober
TBA
3 november
TBA
10 november
TBA
17 november
TBA
24 november
TBA
1 december
TBA

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är i DigitalWell Innovation Hub på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

DIGITALA TECHTALKS

Alla våra TechTalks streamas, och under rådande pandemi sker de endast digitalt. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att delta via. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Du kan även se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

Varmt välkommen!

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se