Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A


Ingen sista anmälningsdag

23

Okt

Compare

TechTalk: Employer Branding på LinkedIn

kl.12.15-13.00

Employer Branding på LinkedIn

Nästa vecka diskuterar vi vikten av Employer Branding och hur företag & organisationer kan använda LinkedIn för att locka de bästa talangerna.

Konkurrensen om att attrahera och behålla de bästa talangerna blir allt hårdare. Att aktivt arbeta med att stärka sitt arbetsgivarvarumärke digitalt blir allt viktigare.

Lise Bergqvist, digital marknadsförare på Compare, berättar vad Employer Branding innebär och hur du kan använda LinkedIn för att locka de bästa talangerna.

De unga ställer allt högre krav på sin arbetsgivare. Vi intervjuar och diskuterar med studenter på Karlstads universitet. Vad attraherar dem? Och hur kan man använda sig av världens största sociala affärsnätverk för att locka de bästa talangerna?

Välkomna!

TechTalk Värmland hösten 2018

Välkommen på TechTalk om hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen.

Under höstens TechTalk får vi besök av forskare från Karlstads universitet, experter inom visualisering och möta roboten Pepper på plats på Karlstad Innovation Park.

Vi ses på tisdagar kl.12.15 – 13.00 på DigitalArena hos Compare på Karlstad Innovation Park. Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan.

Gå med och anmäl dig gärna till träffarna i TechTalk Värmlands Facebook-grupp så ser du och alla andra vilka som kommer.

Annars är det bara att dyka upp!

Välkommen!

Se höstens teman här

TechTalk Värmland på Facebook

 

TECHTALK VÄRMLAND

TechTalk Värmland är en serie lunchdiskussioner om hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Det är kostnadsfritt och öppet för alla intresserade.

Stefan Skoglund

Digital affärsutvecklare

+46 (0)706-07 08 67
stefan.skoglund@compare.se

Lise Bergqvist

Digital marknadskommunikatör

+46 (0)762-13 88 21
lise.bergqvist@compare.se