DigitalWell Innovation Hub

Anmälan stängd

17

Mar

Compare

TechTalk: TourismTech

Kl. 12.15-13.00, DigitalWell Innovation Hub på Karlstad Innovation Park

Digitala möjligheter inom besöksnäringen​

Finns det något som kan kallas för "TourismTech"? Eller handlar det egentligen bara om förändrade vanor hos oss alla som reser och besöker nya platser?​

Besöksnäringen är oavsett troligtvis en av de branscher som påverkats och påverkas mest av digitaliseringen. Kundernas köpbeteende ser idag helt annorlunda ut än för bara några år sedan och det fortsätter förändras snabbt.

Hur kan besöksnäringen använda den digitala teknikens möjligheter och vad innebär det för leverantörer av dessa tjänster?

Vad händer när vi får besökare till Värmland, från till exempel Kina, som har helt andra digitala vanor och betalningssätt än de vi använder här?

Vad är det som händer runt om i världen inom besöksnäring och hur påverkar det oss här i Värmland?

Detta är några av de frågor som Sarah Andrén från Visit Värmland kommer att prata kring på detta TechTalk, med fokus på digitala möjligheter inom besöksnäringen.

Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Ta med dig matlådan eller köp med mat från restaurangen på bottenplan. Vi bjuder på kaffe.

Välkommen!

LIVESTREAM

Glöm inte att vi numer streamar alla TechTalks live. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att titta via. Där kan du även se TechTalket i efterhand.

COVID-19

Compare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av coronaviruset i samband med våra aktiviteter och events. I enlighet med de senaste rekommendationerna uppmanar vi att vara uppmärksam på symptom och stanna hemma om man känner sig sjuk. Även att följa de allmänna råden för att skydda dig och andra från smittspridning.


VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM TEMA
10 mars FoodTech
17 mars TourismTech
24 mars Outnyttjad digital potential
31 mars Internet of Things
7 april WoodTech
14 april PÅSKLOV
21 april FemTech
28 april Årets digitala välfärdsinnovation
5 maj PARTNERRESA TILL VITALIS
12 maj Kampen om skärmtid
19 maj Experience shopping
26 maj Human augmentation & robotics

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator / Process Leader

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!