Online via Zoom

Anmälan stängd

10

Nov

Compare

TechTalk – Tech inom turismnäringen

Kl. 12.15-13.00, Online via Zoom

Hur kan turismnäringen anpassa sig och skapa koncept för att behålla eller öka intresset för sina resmål? Under tre år har Karlstads universitet arbetat för att höja kompetensen och ta fram koncept för platsbaserade digitala upplevelser. Resultatet får du ta del av under veckans TechTalk.

Vi får besök av Lotta Braunerhielm, projektledare och lektor i kulturgeografi vid Karlstads universitet, som delar med sig av resultatet från forsknings- och utvecklingsprojektet ”Platsbaserade digitala upplevelser”.

 

Under tre år har de arbetat nära entreprenörer och besöksmål för att höja kompetens och ta fram koncept för platsbaserade digitala upplevelser. Metoden för hur man kan arbeta för en digitalisering är ett av resultaten av projektet – en unik metod som gör att Värmland går i bräschen för platsbaserade digitala upplevelser.

– Det vi jobbat med och det företagen får ökad kunskap om handlar om hur aktörer kan både förhöja upplevelser men också komplettera sitt besöksmål med digitala lösningar, säger Lotta. Under Corona-krisen har det visat sig livsnödvändigt att kunna ställa om till alternativa sätt att förmedla information och väcka intresse, och för många har en digital omställning varit helt nödvändigt.

Tillsammans diskuterar vi hur turismnäringen kan ställa om digitalt för att behålla eller öka intresset för sina resmål!

NÄR: Tisdag 10 november kl. 12.15-13.00
VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
FÖR VEM: För alla som är intresserade av nätverkande & digitaliseringens möjligheter.
ANMÄLAN: Ingen anmälan krävs.

Varmt välkomna!

Lotta Braunerhielm, projektledare och lektor i kulturgeografi vid Karlstads universitet


VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK

Boka in höstens träffar i kalendern redan nu.
Vi släpper teman allt eftersom.

DATUM
TEMA
22 september
Hållbar digital utveckling
29 september
Growth Marketing
6 oktober
Värmland, the home of story driven games
13 oktober
Virtuella team och ledarskap på distans
20 oktober
Vårt nya digitala liv efter Corona
10 november
Tech inom turismnäringen
17 november
Årets tech-tjej 2020
24 november
5G
1 december
Amazons intåg i Sverige
8 december
Cybersäkerhet

 


DIGITALA TECHTALKS

Alla våra TechTalks streamas, och under rådande pandemi sker de endast digitalt. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att delta via. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Du kan även se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

Vi se fram emot en inspirerande höst & hoppas på att du vill hänga med!

TECHTALK VÄRMLAND

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas. Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator / Process Leader

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!