Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

26

Nov

Compare

TechTalk: Prototyping

Kl. 12.15-13.00, Karlstad Innovation Park

Gör först, tänk sedan

”Prototyping är att testa idéer genom att bygga enkla lösningar och därigenom lära sig att förstå både problem och lösning. Prototyping som metod hjälper dig att gå från bra till världsklass” säger Patrick Standfast.

En prototyp ses ofta som ett första exemplar av en färdig lösning. Tanken med prototyping är dock att ge en idé en konkret form så att vi kan interagera med den, och utifrån det tänka kring problemet, användaren och möjliga lösningar. Utöver grunderna för att kunna börja prototypa själv, bjuder Patrick på konkreta tips för arbetet.

Patrick Standfast har arbetat med olika former av idé- och affärsutveckling i branscher som försäljning, musik, kommunikation och spel. Idag arbetar han som Creative director på Karlstad Innovation Park samt som Projektledare för The Great Journey, Värmlands Game Dev community (spelutvecklarcommunity).

Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Vi bjuder på kaffe.

Välkommen!VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM TEMA
24 september Employer branding
1 oktober Gamification
8 oktober Nudging
15 oktober Digitala dystopier
22 oktober DeepFake
29 oktober Höstlov!
5 november Health gamification
12 november Framtidens mediamarknad
19 november Robotic marketing
26 november Prototyping
3 december Digitala trender 2020

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Har du frågor eller idéer kring TechTalk?

TechTalk Värmland är en serie lunchdiskussioner kring aktuella Tech-frågor hos Compare på Karlstad Innovation Park. Vi välkomnar alltid idéer och svarar gärna på frågor. Ta kontakt med Sandra Dalåsen, eventkoordinator, genom uppgifterna nedan.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator / Process Manager

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se