Online

Anmälan stängd

24

Mar

Compare m.fl.

TechTalk: Outnyttjad digital potential [livestream]

Kl. 12.15-13.00, Endast deltagande online pga Covid-19

Outnyttjad digital potential

I en tid då många tvingas arbeta mer digitalt än någonsin leder Johan Andersson, Soleil, oss igenom hur vi kan maxa våra digitala arbetsplatsers potential.

Inom många organisationer används den digitala arbetsplatsen främst för envägskommunikation. Dialog sker genom fysiska möten, trots att många har tillgång till den teknik som krävs för en välfungerande tvåvägskommunikation.

Ett exempel är företag inom metallindustrin som i flera fall redan har Office 365-licenser, utan att utnyttja de möjligheter som finns vad gäller ledningssystem, dokumenthantering, kundportaler och samarbetsytor.

Med bättre struktur och ordning kan företagen dra nytta av plattformens fördelar utan att det kostar skjortan, säger Johan Andersson.

Johan är projektledare på Soleil IT och har rötterna inom industrin. I denna veckas TechTalk leder han oss genom hur vi kan maxa våra digitala arbetsplatsers potential. Lägligt nog i en tid då många tvingas arbeta mer digitalt än någonsin.

På grund av läget med Covid-19 kan du endast delta på detta TechTalk genom livestream. Länken publiceras i Facebook-gruppen TechTalk Värmland en stund före start.

Välkommen!

COVID-19

Compare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av coronaviruset i samband med våra aktiviteter och events. I enlighet med de senaste rekommendationerna uppmanar vi att vara uppmärksam på symptom och stanna hemma om en känner sig sjuk. Vi uppmanar även att följa de allmänna råden för att skydda dig och andra från smittspridning.


VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUMTEMA
10 marsFoodTech
17 marsTourismTech
24 marsOutnyttjad digital potential
31 marsInternet of Things
7 aprilWoodTech
14 aprilPÅSKLOV
21 aprilFemTech
28 aprilÅrets digitala välfärdsinnovation
5 majPARTNERRESA TILL VITALIS
(Uppskjuten pga Covid-19)
12 majKampen om skärmtid
19 majExperience shopping
26 majHuman augmentation & robotics

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se