Online

Anmälan stängd

31

Mar

Compare

TechTalk: Internet of Things

Kl. 12.15-13.00, Online

Prylar som snackar med varandra

Internet of Things, IoT eller sakernas internet. Det är knappast någon som missat begreppet, men vad innebär det?

I de värmländska skogarna, eller Arvika rättare bestämt, pågår ett toppmodernt arbete på Scaaler IOT Labs. Här fokuserar de på hållbar innovation inom Internet of Things, kort förklarat ett nätverk av prylar som pratar med varandra.

Häng på när Robert Rhönnstad, en av grundarna på Scaaler IOT Labs, förklarar vad IoT är, varför det erbjuder spännande möjligheter och vad som händer i Arvika just nu. Vad har IoT egentligen för roll i vår hälsa?

Robert arbetar som konsult inom
IT och affärsutveckling, med lite
extra passionerat fokus mot IoT
och molnlösningar. Denna vecka kommer han hjälpa oss mot ett
smartare liv enligt sin egen devis;

Smart building, smart city, smart world.

På grund av läget med Covid-19 kan du endast delta på detta TechTalk genom livestream. Länken publiceras i Facebook-gruppen TechTalk Värmland en stund före start.

Välkommen!

COVID-19

Compare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av coronaviruset i samband med våra aktiviteter och events. I enlighet med de senaste rekommendationerna uppmanar vi att vara uppmärksam på symptom och stanna hemma om en känner sig sjuk. Vi uppmanar även att följa de allmänna råden för att skydda dig och andra från smittspridning.


VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM TEMA
10 mars FoodTech
17 mars TourismTech
24 mars Outnyttjad digital potential
31 mars Internet of Things
7 april WoodTech
14 april PÅSKLOV
21 april FemTech
28 april Årets digitala välfärdsinnovation
5 maj PARTNERRESA TILL VITALIS
(Uppskjuten pga Covid-19)
12 maj Kampen om skärmtid
19 maj Experience shopping
26 maj Human augmentation & robotics

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se