Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

5

Nov

Compare

TechTalk: Health gamification

Kl. 12.15-13.00, Karlstad Innovation Park

Lekfull tabu

Efter en veckas uppehåll för höstlov är vi tillbaka med gamification i pressad hälso- och sjukvårdsmiljö, som ett sätt att bryta tabun. Dessutom pratar vi tillgänglighet i digitala lösningar, kan man spela ett zombiespel som blind? Välkommen till TechTalk Värmland!

Varför, och hur, arbetar man med gamification som strategi för att lyfta tabubelagda och svåra ämnen i en pressad hälso- och sjukvårdsmiljö? Ingrid Kihlsten, folkhälsostrateg inom sexuell, reproduktiv hälsa och rättigheter på Region Värmland, berättar om det nya kunskapsspelet Sexkampen. Du får dessutom prova en del av spelkonceptet på plats.

Digitala lösningar utgör nya möjligheter för tillgänglighet, men kan samtidigt exkludera samma grupper. Noah M Lundén har skapat ett spel anpassat för blinda och genom en kort videopresentation får vi se exempel på hur man kan arbeta med tillgänglighet i gamification.

Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Vi bjuder på kaffe.

Välkommen!VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUMTEMA
24 septemberEmployer branding
1 oktoberGamification
8 oktoberNudging
15 oktoberDigitala dystopier
22 oktoberDeepFake
29 oktoberHöstlov!
5 novemberHealth gamification
12 novemberFramtidens mediamarknad
19 novemberRobotic marketing
26 novemberPrototyping
3 decemberDigitala trender 2020

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Har du frågor eller idéer kring TechTalk?

TechTalk Värmland är en serie lunchdiskussioner kring aktuella Tech-frågor hos Compare på Karlstad Innovation Park. Vi välkomnar alltid idéer och svarar gärna på frågor. Ta kontakt med Sandra Dalåsen, eventkoordinator, genom uppgifterna nedan.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se