Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

1

Okt

Compare

TechTalk: Gamification

Kl. 12.15-13.00

Är livet ett spel?

Simon Röjder har lång erfarenhet av spel och spelutveckling. Passa på att vidga dina vyer kring vad spel kan användas till. Vilka risker och möjligheter finns med gamification?

Gamification. Gamifiera. Spelifiera. Vad är egentligen det växande fenomenet och finns det några gränser för vad man kan göra om till ett spel? Kommer vi kunna utföra några vardagssysslor i framtiden, utan att ha ett spel som ger oss kortsiktiga belöningar som motivation?

Simon Röjder är VD och speldesigner på Mirage Game Studios. Han har tidigare arbetat som gymnasie- och universitetslärare samt 3D-grafiker. De senaste 15 åren har han försörjt sig på att skapa eller prata om spelliknande lösningar och applikationer. Simon hjälper oss reda ut djungeln av begrepp i ämnet gamification och ger oss samtidigt både bra, sämre och roliga exempel.

För att späcka programmet med extra mycket tech får vi dessutom besök av Agera Games. De kommer hålla en visning av Microsoft Hololens.

Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Vi bjuder på kaffe.

Välkommen!VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM TEMA
24 september Employer branding
1 oktober Gamification
8 oktober Nudging
15 oktober Digitala dystopier
22 oktober DeepFake
29 oktober Höstlov!
5 november Health gamification
12 november Framtidens mediamarknad
19 november Robotic marketing
26 november Prototyping
3 december Digitala trender 2020

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Har du frågor eller idéer kring TechTalk?

TechTalk Värmland är en serie lunchdiskussioner kring aktuella Tech-frågor hos Compare på Karlstad Innovation Park. Vi välkomnar alltid idéer och svarar gärna på frågor. Ta kontakt med Sandra Dalåsen, eventkoordinator, genom uppgifterna nedan.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se