Online

Anmälan stängd

26

maj

Compare

TechTalk: Human augmentation & robotics

Kl. 12.15-13.00, Online

Företagens bästa vän?

Säsongsavslutning och vår, om än en märklig sådan. Det är dags för vårt sista TechTalk i en annorlunda säsong.

Säsongsavslutningen presenteras i samarbete med IUC Stål & Verkstad och handlar om vad som möjligtvis kan vara företagens bästa vän – robotar!

IUC berättar om Robotlyftet som arbetar med att hjälpa små och medelstora industriföretag med automatisering och robotisering. Robotarnas intåg i branscher utanför industrin går dock inte att förneka, vilka möjligheter finns egentligen?

Med oss som expert i ämnet har vi Philip Holst, Senior Consultant Production Improvement från Prevas. Philip guidar oss genom robotarnas värld med ett strategiskt tänk på vad som faktiskt gör nytta i din verksamhet. Med en bild av digitaliseringen som ett verktyg för att förbättra kärnverksamheten och stödja organisationen framåt passar han ypperligt in på TechTalk Värmland.

Vi tackar för en härlig säsong med bra diskussioner och laddar för hösten, vare sig vi ses analogt eller digitalt!


DIGITALA TECHTALKS

Alla våra TechTalks sker endast digitalt under rådande läge med Covid-19. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att delta via. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Du kan även se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

Välkommen!


VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM TEMA
10 mars FoodTech
17 mars TourismTech
24 mars Outnyttjad digital potential
31 mars Internet of Things
7 april WoodTech
14 april PÅSKLOV
21 april FemTech
28 april Årets digitala välfärdsinnovation
5 maj

 

PARTNERRESA TILL VITALIS
(Uppskjuten pga Covid-19)
12 maj Kampen om skärmtid
19 maj Experience shopping
26 maj Human augmentation & robotics

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator / Process Leader

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss