Online

Anmälan stängd

19

Maj

Compare

TechTalk: Experience shopping

Kl. 12.15-13.00, Online

Låt smart teknik göra jobbet

Det finns många sätt att påverka kundens upplevelse, en del i kundresan som lätt får mindre uppmärksamhet är själva transaktionen. Hur kan man nyttja smart teknik för att höja betalupplevelsen för kunden?

Vad innebär begreppet experience shopping och hur kan man arbeta med det? Kan man göra betalupplevelsen trevlig för kunden och hur kan smart teknik bidra i det arbetet? Denna veckas TechTalk handlar om hur du som handlare kan nyttja smart teknik för att öka dina affärsmöjligheter. Något som dessutom kan underlätta i den kris som nu råder.

Den som inspirerar oss till att fortsätta utvecklas trots kristider är Robert Karlsson, vd och grundare av Cash IT. Robert drivs av en stark vilja att skapa och provar gärna nya tekniker på fritiden. Cash IT lever efter att de vill underlätta och effektivisera vardagen i butiker med hjälp av sitt betalsystem.

DIGITALA TECHTALKS

Alla våra TechTalks sker endast digitalt under rådande läge med Covid-19. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att delta via. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Du kan även se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

Välkommen!

COVID-19

Compare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av coronaviruset i samband med våra aktiviteter och events. Glöm inte att tvätta händerna. Vi ses i det digitala!

 


VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM TEMA
10 mars FoodTech
17 mars TourismTech
24 mars Outnyttjad digital potential
31 mars Internet of Things
7 april WoodTech
14 april PÅSKLOV
21 april FemTech
28 april Årets digitala välfärdsinnovation
5 maj

 

PARTNERRESA TILL VITALIS
(Uppskjuten pga Covid-19)
12 maj Kampen om skärmtid
19 maj Experience shopping
26 maj Human augmentation & robotics

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator / Process Leader

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!