Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

3

Dec

Compare

TechTalk: Digitala trender 2020 Livepodd [SÄSONGSAVSLUTNING]

Kl. 12.15-13.00, Karlstad Innovation Park

Be digital-podden Live

Vilka är de viktigaste digitala trenderna att ha koll på inför 2020? Det diskuterar Lise & Stefan i Be digital-podden Live. Podden för dig som är företagare, ledare och människa i en allt mer digital värld, som vill hänga med helt enkelt!

På höstens sista TechTalk diskuterar Lise Bergqvist och Stefan Skoglund från Compare digitala trender i Be digital-podden Live.

Lise med digital kommunikation och marknadsföring i fokus och Stefan med perspektivet digital affärsutveckling. Trenderna kan innebära både hot och möjligheter – genom insikt om dem kan de innebära nya möjligheter som du inte visste fanns!

Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Vi bjuder på kaffe.

Välkommen!

OM BE DIGITAL-PODDEN

I Be digital-podden hör vi Stefan Skoglund och Lise Bergqvist från Compare diskutera digitaliseringen och vad det innebär att va digital. I varje avsnitt djupdyker de i ett ämne inom det digitala. Ta del av de senaste digitala trenderna, buzzwords och krångliga förkortningar förklaras. En podd för dig som är företagare, ledare och människa i en allt mer digital värld – för dig som vill hänga med helt enkelt!

Be digital-podden finns där poddar finns eller så kan du lyssna av samtliga avsnitt härHÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUMTEMA
24 septemberEmployer branding
1 oktoberGamification
8 oktoberNudging
15 oktoberDigitala dystopier
22 oktoberDeepFake
29 oktoberHöstlov!
5 novemberHealth gamification
12 novemberFramtidens mediamarknad
19 novemberRobotic marketing
26 novemberPrototyping
3 decemberDigitala trender 2020 – Be Digital-podden Live

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Har du frågor eller idéer kring TechTalk?

TechTalk Värmland är en serie lunchdiskussioner kring aktuella Tech-frågor hos Compare på Karlstad Innovation Park. Vi välkomnar alltid idéer och svarar gärna på frågor. Ta kontakt med Sandra Dalåsen, eventkoordinator, genom uppgifterna nedan.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se