Online via Zoom

Anmälan stängd

11

Maj

Compare

TechTalk: Möjligheterna med 5G

Kl. 12.15-13.00, Online via Zoom

5G för ett säkrare och effektivare samhälle

Med 5G ökar möjligheterna för säkrare, effektivare och mer hållbara lösningar inom en rad viktiga industrier och samhällsfunktioner. På veckans TechTalk får vi besök av Ivan Bretan, affärsutvecklare på Telia, som berättar om spännande case och möjligheter inom 5G.

Vi går mot en framtid av ökad digitalisering och automatisering. 5G-nätet är designat för att koppla upp saker och få dem att kommunicera och agera snabbt och automatiskt. Ivan Bretan arbetar med 5G hos Telia och i många av deras innovations- och affärsutvecklingsprojekt, i och utanför Sverige. Under veckans TechTalk delar han med sig av case och exempel där 5G banar väg för ett säkrare och effektivare samhälle.

Utbyggnaden av Telias 5G-nät har pågått sedan maj 2020, och fortsätter nu över hela landet. I första skedet berör utbyggnaden främst stadskärnorna, där många människor är i rörelse samtidigt, men på sikt kommer Telia även att rulla ut 5G utanför städerna. Målet är att 5G-nätet ska nå mer än 90% av befolkningen senast 2023.

Vad innebär det här för möjligheter för oss som individer, företag och samhället i stort? Häng med när Ivan berättar mera om detta och diskutera tillsammans med andra.

Läs mer på Telias webb

Varmt välkommen att inspireras, nätverka och diskutera!


NÄR: Tisdag 11 maj kl.12.15-13.00
VAR: Online via Zoom – du kopplar upp här
FÖR VEM: För alla som är intresserade av nätverkande & digitaliseringens möjligheter.
ANMÄLAN: Ingen anmälan behövs.

Varmt välkomna!

Tryck här för att ansluta 


VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALKS

Boka in vårens träffar i kalendern!

DATUM
TEMA
9 mars
Emerging tech 2021 – IoT
16 mars
Mixed reality
23 mars
FinTech
30 mars
CheapTech
6 april
PÅSKLOV
13 april
Ethical design
20 april
Den digitala skattkistan
27 april
Cybersoldater
4 maj
HealthTech
11 maj
Möjligheterna med 5G
19 maj
DigitalWell Arena TechTalk@Vitalis
25 maj
Techinvesteringar i Norden

DIGITALA TECHTALKS

Alla våra TechTalks streamas, och under rådande pandemi sker de endast digitalt. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland har du hela tiden koll på veckans ämne. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Det går givetvis bra att interagera även via chatten. Du kan se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

Vi se fram emot en inspirerande vår & hoppas att du vill hänga med!

TECHTALK VÄRMLAND

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas. Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator / Process Leader

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss