Online via Zoom

Anmälan stängd

29

jan

Slutkonferens – Platsbaserade Digitala Upplevelser

Kl. 13.00-15.30, Online

Hur kan turismnäringen anpassa sig och skapa koncept för att behålla eller öka intresset för sina resmål? Under tre år har Karlstads universitet arbetat för att höja kompetensen och ta fram koncept för platsbaserade digitala upplevelser. Resultatet av det arbetet presenteras under denna slutkonferens.

Under tre år har Karlstads universitet arbetat nära entreprenörer och besöksmål för att höja kompetens och ta fram koncept för platsbaserade digitala upplevelser. Metoden för hur man kan arbeta för en digitalisering är ett av resultaten av projektet – en unik metod som gör att Värmland går i bräschen för platsbaserade digitala upplevelser.

 

– Det vi jobbat med och det företagen får ökad kunskap om handlar om hur aktörer kan både förhöja upplevelser men också komplettera sitt besöksmål med digitala lösningar, säger Lotta Braunerhielm, projektledare och lektor i kulturgeografi vid Karlstads universitet. Under Corona-krisen har det visat sig livsnödvändigt att kunna ställa om till alternativa sätt att förmedla information och väcka intresse, och för många har en digital omställning varit helt nödvändigt.

Tillsammans med nytänkande företag och kommuner berättar de om resultat och insikter och diskuterar hur man kan göra verklighet av kreativa idéer.

Klicka här för program & anmälan

 

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss