Online via Zoom

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 7/12

7

dec

CTF - Centrum För Tjänsteforskning

Seminarieserien CTF 35: : Tjänster, innovation och utveckling i en transformativ tid

13.00-14.30 via Zoom

Den 7 december är det dags för det sista seminariet i jubileumsserien CTF 35. Vi har bjudit in gäster och forskare för att prata och reflektera kring tjänster, innovation och utveckling med fokus på den transformation som vi upplever och står inför i dagens samhälle.

ANMÄLAN

Seminariet är öppet för alla. Det kostar inget att delta, men anmälan krävs för att få en Zoom-länk.

ANMÄL DIG HÄR

 

PROGRAM

 • Välkommen
  Moderator är Per Kristensson, professor och föreståndare vid CTF.
  Lars Wingefors, entreprenör och vd, grundare och huvudägare av Embracer Group – ett spelimperium värt nära 100 miljarder med åtta koncerner i fem länder, 7000 anställda och 64 utvecklingsstudior.
  Malin Thorsén, föreläsare, vd och grundare av Bright Planet, som brinner för att hjälpa företag och verksamheter att ta vara på möjligheterna, undvika riskerna och att bli en del i att skapa en ljusare morgondag utan klimatångest.
  Klas Hallberg, föreläsare, författare och husfilosof som ständigt är aktuell med nya teman och infallsvinklar.
  Forskarna Jessica Westman Trischler, Carolina Camén och Peter Magnusson verksamma vid CTF och Handelshögskolan vid Karlstads universitet.

FÖR VEM?

Seminariet vänder sig till verksamma inom näringsliv och offentlig sektor som arbetar med utveckling av tjänster och verksamheter samt de som är intresserade av att få en insikt i CTF:s forskning. Seminariet hålls på svenska med möjlighet att ställa frågor på engelska.

Kontakt: Linda Fridberg, linda.fridberg@kau.se, 054-700 15 55.

TILL ORIGINALSIDAN FÖR EVENEMANGET

OM SEMINARIESERIEN

Seminarieserien ”CTF 35” pågår under hösten 2021 och avslutas i december. Datum och teman för kommande seminarier publiceras löpande på ctf.kau.se. Syftet med seminarierna är att uppmärksamma CTF:s 35 års jubileum, upplysa, inspirera och ge en insikt i aktuell forskning.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss