Digital livesändning

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 22/6

24

Jun

Almi

Så driver du företaget framåt genom storytelling

Digital livesändning, kl. 08.30-09.30, kostnadsfritt

I detta webinar arrangerat av Almi får du insikter i grunderna om storytelling, hur du kan dra nytta av olika digitala plattformar för att stärka ditt varumärke och bli inspirerad till att våga ta nästa kliv!

Han är filmproducenten som tagit med sig berättandets konst och marknadsföringens grunder från Italien, filmskapandet från USA och affärstänket från Karlstad. I detta webinar delar Daniel Alegi, Cinemahead, med sig av sin stora passion för storytelling och hur du som företagare kan nyttja kraften i storytelling för att berätta ditt företags budskap och komma ännu närmare dina kunder.

Just nu är Daniel själv inne i en spännande utveckling av sitt bolag. Han har valt att enbart kommunicera via digitala plattformar och är just nu på gång med lansering av både app, digitala workshops och podd för att nå en bredare målgrupp – såväl nationellt som internationellt.

I detta webinar berättar Daniel sin story, hur han byggt upp sitt företag och vilket stöd han tagit på vägen. Efter detta webinar kommer du ha fått insikter i grunderna om storytelling, hur du kan dra nytta av olika marknadsföringsmetoder och digitala plattformar för att stärka ditt varumärke och förhoppningsvis blivit inspirerad till att våga ta nästa kliv med ditt företag.

Föreläsningen sker på engelska.

Webinaret arrangeras av Almi Värmland.

DANIEL ALEGI har sedan cirka 20 år tillbaka drivit företaget Cinemahead i Los Angeles. Nu är företaget baserat i Karlstad och han hjälper företag, organisationer och skolor med storytelling, varumärkesarbete och kampanjer. Han är en prisbelönt regissör som tidigare har undervisat i storytelling vid fem olika universitet i världen. Han har också översatt över 100 Hollywoodfilmer och serier såsom Vänner, The Simpsons och TED Talks samt agerat skådespelare och klippare. Med rötterna i Italien och en uppväxt i USA har Daniel en BA-examen från Brown University och en kanditatexamen i film från University of Wisconsin-Milwaukee. Läs mer på www.dannyalegi.comwww.cinemahead.comwww.scriptonite.app

LÄS MER & ANMÄL DIG HÄR

Länk till livesändningen skickas ut i ett separat mail dagen innan sändningen.