Sundsta-Älvkullegymnasiet

Anmälan stängd

25

maj

Resan mot FN

Kl. 13-16.30, Sundsta-Älvkullegymnasiet, Karlstad

Välkommen på en hållbar resa mot framtiden, hållplats Karlstad nästa!

I omställningen mot ett hållbart framtida samhälle ska unga få vara med. Den 25 maj har du chansen att möta barn, ungdomar, företag, beslutsfattare och experter på Sundsta-Älvkullegymnasiet för att utbyta tankar om hur vi i Värmland skapar hållbarhet för framtiden!

I år är det femtio år sedan FN:s första miljökonferens ägde rum i Stockholm. Sverige står åter som värd för konferensen som går av stapeln i juni. Målet är att öka takten i omställningen mot hållbara och gröna samhällen. Den partipolitiskt obundna organisationen Framtidens röster bjuder in skolklasser för att göra FN-konferensen till ett tillfälle där barn, ungdomar, statschefer och FN-delegater möts på riktigt.

HÅLLPLATS KARLSTAD

Framtidens röster gör en hållbar resa genom Sverige med destination FN:s miljökonferens i Stockholm. Den stannar till vid tio kommuner som under en dag visar sina satsningar på hållbar konkurrenskraft. Den 25 maj är det hållplats Karlstad som står i fokus!

På Sundsta-Älvkullegymnasiet visar unga upp sina visioner och idéer om en hållbar och konkurrenskraftig framtid tillsammans med företag och beslutsfattare. Det blir utställningar, presentationer och dialoger på temat Karlstad som klimatkommun med skogen som innovationskraft – och en mötesplats för lärande, påverkan och hopp.

SE PROGRAM

NÄR: Onsdag 25 maj kl. 13.00 – 16.30
VAR: Sundsta-Älvkullegymnasiet
FÖR VEM: Öppet för alla som är intresserade


 

VILL DU MEDVERKA?

Är du företagare eller beslutsfattare och tycker det är viktigt att lyssna på vad unga tänker om framtiden? Vill du visa upp goda exempel på värmländsk innovation och hållbarhet? Kontakta:

ARRANGÖR: 

Karlstads kommun.


Läs mer om Framtidens Röster.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss