T-Lab, Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 15/9

16

Sep

Compare

Prototyp- & testlab för caset ”Digitalt förändringsstöd”

16 september kl. 9-16

Den 16 september öppnar vi upp för Prototyp- & testlab för dig som entreprenör/företag. Här får du möjlighet att jobba med enklare prototyper/mock ups, bolla idéer och lämna in dem för feedback från användare. Tillsammans tar vi oss framåt i detta case!

Prototyp- & testlab bygger på att ta fram prototyper för caset Digitalt Förändringsstöd.

FÅ DIN PROTOTYP TESTAD AV ANVÄNDARE

För dig som vill vara med och bygga prototyp är det här ett naturligt steg efter deltagandet på Co-Design Sprint. Här har du möjlighet att utveckla enklare mock ups/prototyper i en kreativ miljö och även få tillgång till lättare material. Vi finns på plats som bollplank och facilitator.

Den 17 – 18 september testas prototyperna av hälsokonsulenter, förskrivare (de som ordinerar Fysisk aktivitet på recept) och användare under hälsosamtal på Friskvården i Värmland. Detta baserat på de instruktioner/frågeställningar som entreprenören/företaget vill ha återkoppling på. För att nå så många användare som möjligt förmedlas detta via Compare.

För dig som vill fortsätta utveckla finns ytterligare prototypstöd att söka och möjlighet att få tillgång till fler användartester.

NÄR: Måndag 16 september kl. 9 – 16

VAR: T-lab Karlstad Innovation Park