Framtidsstudion, Centralsjukhuset

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 16/9

18

Sep

Compare

PROTOTYP- & TESTLAB FÖR CASET ”ATT HITTA RÄTT”

18 september kl. 9-16

PROTOTYP- & TESTLAB FÖR CASET ”ATT HITTA RÄTT”

Den 18 september öppnar vi upp för Prototyp- & testlab för dig som entreprenör/företag inom caset "Att hitta rätt". Här får du möjlighet att jobba med enklare prototyper/mock ups, bolla idéer och lämna in dem för feedback från användare. Tillsammans tar vi oss framåt i detta case!

ENTREPRENÖR/FÖRETAG: VAR MED OCH UTVECKLA PROTOTYPER

För dig som vill vara med och bygga prototyp är det här ett naturligt steg efter deltagandet på Co-Design Sprint. Här har du möjlighet att utveckla enklare mock ups/prototyper och även få tillgång till lättare material. Vi finns på plats som bollplank och facilitator.

För dig som vill fortsätta utveckla finns ytterligare prototypstöd att söka och möjlighet att få tillgång till fler användartester.

AnvÄndare: Vill du vara med och testa prototyper?

Kanske har du varit delaktig i detta case i ett tidigare skede och vill se vad lösningen kan bli? Eller kanske har du ett personligt intresse och känner igen dig i problematiken och vill vara med och påverka. Oavsett är du varmt välkommen att delta som testare. Vi öppnar upp för testlab kl. 11-16, där företag kan komma med sina idéer för att få ovärderlig återkoppling från dig och andra användare.

Du behöver inte ha någon tidigare kunskap för att delta, dock är det extra värdefullt att få input av användare som berörs av den specifika utmaningen.

Labbet är öppet för alla och är kostnadsfritt.

Läs mer om caset Att hitta rätt

 

NÄR: 18 september kl. 9 – 16. Denna dag följs upp av ytterligare två dagar den 17 och 18:e oktober.

VAR: Framtidsstudion på Centralsjukhuset i Karlstad, hus 25, våning 4 (Följ lila gatan)