Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

24

Sep

Compare

[PREMIÄR] TechTalk: Employer branding

Kl. 12.15-13.00, Karlstad Innovation Park

Skapa en attraktiv arbetsplats

Hur lockar och behåller man värdefull kompetens? Urban Karlstam från Motherland guidar oss till attraktiva arbetsplatser.

Hur skapar man egentligen en attraktiv arbetsplats?

Hur lockar man kompetenta medarbetare, och hur får man dem att stanna? IT-branschen lider av kompetensbrist och det är viktigt att skapa en attraktiv arbetsplats för att locka kompetens från nya platser och generationer. Men hur gör man egentligen?

Urban Karlstam är senior strateg på varumärkes- och designbyrån Motherland, och erfaren inom konsten att skapa ett arbetsgivarvarumärke – employer branding. Han delar sina kunskaper i ämnet, ger konkreta råd och visar några framgångsrika case. Vad utmärker en attraktiv arbetsgivare?

Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med intressanta människor på plats!

Det är kostnadsfritt, öppet för alla & du behöver inte anmäla dig någonstans. Vi bjuder på kaffe.

Välkommen!VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUM TEMA
24 september Employer branding
1 oktober Gamification
8 oktober Nudging
15 oktober Digitala dystopier
22 oktober DeepFake
29 oktober Höstlov!
5 november Health gamification
12 november Framtidens mediamarknad
19 november Robotic marketing
26 november Prototyping
3 december Digitala trender 2020

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Har du frågor eller idéer kring TechTalk?

TechTalk Värmland är en serie lunchdiskussioner kring aktuella Tech-frågor hos Compare på Karlstad Innovation Park. Vi välkomnar alltid idéer och svarar gärna på frågor. Ta kontakt med Sandra Dalåsen, eventkoordinator, genom uppgifterna nedan.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se