BI Norwegian Business School, Oslo

Anmälan stängd

16

Jun

Compare

[Inställd] Partnerresa: Oslo Big Data Day

INSTÄLLD

Vi har väntat och hoppats att vår partnerresa till Oslo Big Data Day den 16 juni ska gå att genomföra. Tyvärr har pandemin, som ni vet, inte lättat och det gör att vi inte kan genomföra resan som planerat. Konferensen ställs in och återkommer nästa år, då ni är varmt välkomna igen.

Det är såklart mycket tråkigt, men vi ser framåt och hoppas att ni är med oss nästa gång istället.

FRÅGOR?
Har du några frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att höra av dig till mig, Sandra, via mail eller telefon.

Frågor kring Oslo Big Data Day hänvisas till arrangören.

Sandra Dalåsen, Eventkoordinator
Telefon: 073-025 71 29
Mail: sandra.dalasen@compare.se

Häng med till Oslo Big Data Day

Compare bjuder, i samarbete med Xplorico, in medlemsföretag och samarbetspartners till Oslo Big Data Day, en av Norges största techkonferenser med 1000 deltagare och över 60 talare på scen.

I anmälningsavgiften ingår resa, inträde till kongressen (värde 2500 NOK), frukost och lunch. Kongressen är delad i en businessdel och en del riktad mot offentlig sektor på förmiddagen. På eftermiddagen finns sex olika ämnesinriktningar att välja bland.

Häng med Compare till Oslo Big Data Day för kompetensutveckling och möten med både spännande människor, potentiella kunder och framtida medarbetare!

XPLORICO

Arrangören bakom Oslo Big Data Day är investmentbolaget Xplorico, som investerar i start-ups inom techbranschen. Xplorico arrangerar bland annat AIM North och är en del av Scaaler IOT labs i Arvika. De siktar på att skapa ett ledande forum som kopplar ihop näringsliv, offentlig sektor och akademi inom frågor som rör teknikbranschen.

PARTNERRESA

Compare bjuder in till partnerresa till Oslo Big Data Day den 18 mars. Tillsammans åker vi abonnerad buss från Karlstad till BI Norwegian Business School och deltar i kongressen. Efter kongressen åker vi tillbaka samma dag. Varje deltagare betalar en resekostnad på 500 kr/person. Moms tillkommer. I priset ingår bussresa, inträde till kongressen (värde 2500 NOK), frukost på bussen, frukost och lunch på kongressen.


FÖR VEM

Compares medlemsföretag och samarbetspartners inom Compares olika satsningar. Dessutom finns 10 studentplatser för 200 kr/person.

NÄR

Tisdagen 16 juni
Avresa ca kl. 05, tillbaka ca kl. 20.00
Sista anmälan 9 juni

PLATS

BI Norwegian Business School
Avresa från Karlstad Innovation Park, Karlstad Centralstation samt Hotell Årjäng.
Möjlighet finns att enbart ta del av inträde och mat.

KOSTNAD

500 kr/person. Moms tillkommer. Frukost på bussen, frukost och lunch på plats ingår.

Närmare detaljer mailas ut till de anmälda.

COVID-19

Compare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av coronaviruset i samband med våra aktiviteter och events. I enlighet med de senaste rekommendationerna uppmanar vi att vara uppmärksam på symptom och stanna hemma om man känner sig sjuk. Även att följa de allmänna råden för att skydda dig och andra från smittspridning.

Vid frågor kontakta Sandra, eventkoordinator, på sandra.dalasen@compare.se eller 0730257129.

ANMÄL DIG HÄR

Om Oslo Big Data Day

Oslo Big Data Day har två parallella spår, näringsliv och offentlig sektor, och riktar sig mot dig som är intresserad av bland annat digitalisering, innovation, strategi och datadriven teknologier. Med sina sju scener, 60+ talare och 1200 deltagarplatser är det den största konferensen av sin sort i norden.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se