Special-Elektronik, Skåre

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 4/12

5

Dec

Introduktion till kodspråket Elm

Kl. 18.00-19.00

Special-Elektronik bjuder in till introföreläsning om Elm

Välkommen till Special-Elektronik för en kort introduktion av programmeringsspråket Elm. Till sin nya webbshop valde Special-Elektronik att gå all in på Elm istället för att välja React eller annat mer etablerat frontend-ramverk. De berättar om sina erfarenheter så här långt, och varför de tycker att man bör utvärdera Elm i framtida projekt.

Special-Elektronik, distributör av professionell elektronik, arbetar på en helt ny webbshop. I arbetet har de valt att använda ett relativt okänt programmeringsspråk; Elm. Elm är ett programmeringsspråk för webbapplikationer och deras ”frontend”, och ersätter HTML och javascript. Det är ett alternativ till React, Angular, Vue och jQuery som idag, i stor utsträckning, används för att bygga avancerade webbapplikationer.

Special-Elektroniks upplevelse av att jobba med Elm är att det är ett genomtrevligt språk för att bygga tillförlitliga webbapplikationer. Elm är snabbare och mindre till filstorleken än liknande språk och som utvecklare får du hjälp av en vänlig kompilator. Dessutom garanteras du, i princip, en kodbas fri från runtime-fel.

Då upplevelsen varit så pass positiv vill Special-Elektronik uppmärksamma språket för andra utvecklare. Därmed bjuder de nu in till en introduktionsföreläsning den 5 december kl. 18 i sina lokaler i Skåre. De berättar om sina erfarenheter så här långt och kring varför de tycker att Elm bör utvärderas inför framtida projekt.

Föreläsningen är öppen för alla men föranmälan krävs då antalet platser är begränsade. För de som önskar finns möjlighet att se mer av Special-Elektroniks verksamhet efter föreläsningen.


FÖR VEM

För utvecklare och studenter som arbetar med eller är intresserade av webbutveckling.

NÄR

Torsdagen 5 december kl. 18.00-19.00

PLATS

Special-Elektronik AB
Granlidsvägen 85, 653 51 Karlstad

KOSTNAD

Träffen är kostnadsfri, men du behöver anmäla dig via länk nedan.

Varmt välkomna!

TILL EVENTET PÅ FACEBOOK

Anmäl dig här

Om Special-Elektronik AB

Special-Elektronik är en distributör av professionell AV-teknik, Belysning, Kabel-TV och fiberoptik. Vi säljer till företag, statliga organisationer och privatpersoner genom ett stort nätverk av återförsäljare över hela Sverige.