Elite Stadshotellet Karlstad

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 27/3

27

Mar

ÅF

Inspirationskväll med Gunnel Ryner – ÅF Digital Days 2019

Klockan 18:00

”Konsten att hitta RÄTT i stället för att leta FEL”

Kom och låt Gunnel ge dig verktygen du behöver för att lära dig konsten att hitta RÄTT istället för att leta FEL. Gunnel har inspirerat tusentals människor att skifta fokus och utveckla sig själva och sina verksamheter utifrån vad de redan gör bra.

Gunnel Ryner

Varmt välkommen att delta på vår premiär av ÅF Digital Days! Under tre dagar bjuder vi på ÅF Industrial and Digital Solutions in till spännande aktiviteter som riktar sig till alla målgrupper som är intresserade av IT. Läs mer om ÅF Digital Days och de olika aktiviteterna HÄR

För att kickstarta eventet har vi bjudit in Gunnel Ryner som är beteendevetare, organisationskonsult och författare till böckerna ”Den lata vägen till ett fantastiskt liv och arbetsliv” och ”Släng problemglasögonen”. Med sin gedigna kompetens, smittande entusiasm och positiva energi har hon inspirerat tusentals människor att skifta fokus och utveckla sig själva och sina verksamheter utifrån vad de redan gör bra. Kom och lär dig konsten att hitta RÄTT istället för att leta FEL!

Hoppas vi ses!

Frågor?
Rebecka Gravås
Junior Recruitment Partner
M: +46 72 205 81 17
rebecka.gravas@afconsult.com