Inre hamn, Tynäsgatan 6

Anmälan stängd

3

dec

CGI Sverige AB

Inspirationskväll för examensarbete på CGI

kl. 17.00

Inspirationskväll hos CGI Karlstad

Nu bjuder vi på CGI in till en informations- och inspirationskväll hos oss på kontoret i inre hamn den 3/12 kl 17:00. Där tänker vi berätta lite om våra tankar och behov kring tänkbara examensarbeten samtidigt som vi bjuder på något gott att äta och dricka.

Det är ett perfekt tillfälle för dig som ännu inte bestämt dig för ett arbete än och som dessutom är riktigt intresserad av att få göra ett arbete inom områden som AI, Big Data och innovation.

Big Data och Artificiell Intelligens är glödheta ämnen just nu. Att som Data Engineer bygga upp avancerade analysplattformar som kan hantera stora datamängder är en spännande utmaning. Även Data Scientists, de som sedan gör själva analysen med maskininlärning och andra AI-tekniker i den plattform som Data Engineers har skapat, löser komplexa uppgifter med ny teknik. När man sedan kopplar detta till det innovationsarbete så ligger man inte längre bara i framkant – man är med och driver framkanten.

Tanken är att vi kommer erbjuda ett flertal studenter möjligheten att få var med på denna resa och genomföra ett spännande och utmanande arbete hos oss under våren.

Låter det intressant är du hjärtlig välkommen att skicka in en anmälan men gör det snabbt för platserna är begränsade.

Anmälan skickar du till thomas.rosevall@cgi.com

Thomas Rosevall

Konsultchef

+46 54 14 70 49
thomas.rosevall@cgi.com

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss