LIFE Academy, Köpmannagatan 2, Karlstad

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 22/1

24

Jan

LIFE Academy

Informationsträff Sydafrika

kl.9-10.30

Är ditt företag nyfiken på Sydafrika?

Är du nyfiken på den Sydafrikanska marknaden? Välkommen på informationsmöte!

Den 28 mars-3 april har projektet Sustainable Business Cleantech planerat en matchmaking resa till Kapstaden, Sydafrika. Det här är en unik resa för de företag som vill lära känna den Sydafrikanska marknaden, dess behov och affärsmöjligheter och etablera långsiktiga kontakter. Tre företag får följa med så det är först till kvarn. Läs mer om resan här: Matchmaking-resa till Kapstaden 2020

Den 24:e januari ges ett informationsmöte kring Sydafrika för de företag som är intresserade av att följa med på resan men också för er som är nyfikna på och vill veta mer om den Sydafrikanska marknaden. Då kommer vi bland annat ta upp följande:

  1. Praktisk information om resan till Kapstaden
  2. Kort information om Kapstaden och Sydafrika
  3. Informera om processen som vi ser den före, under och efter resan till Kapstaden.
  4. Ge information om matchmaking processen, om det blir aktuellt att skriva MOU med någon /några parter på plats, hur den planeringen kan se ut och vad vi har att erbjuda från projektet.
  5. Vi kommer även berätta mer om att  vi nu i dagarna ser över möjligheten att få loss pengar för att kunna hjälpa våra företag att få förstudier gjorda av våra kontakter på plats tex Sydafrika. Förstudien skulle tex kunna hjälpa till att ta fram information om hur ser marknaden ut för just er produkt med ”allt” vad det innebär.
  6. Information om en ny seminarieserie som kommer att erbjudas från projektet som heter ”Marknadskunskap Tillväxtmarknader (way forward)”. Denna seminarieserie utgör en direkt fortsättning på seminarieserien ”Miljödriven, hållbar affärsutveckling” som gick i höstas. Seminarieserien ”Marknadskunskap Tillväxtmarknader (way forward)” är inriktad på de företag som deltar i delegationsresor för matchmaking.
  7. Här ges även möjlighet för företag att ställa frågor som rör resan och upplägget om något känns oklart.

Läs mer på www.cleantechbusiness.se