Mässhallen, Nöjesfabriken

Anmälan stängd

26

apr

Compare

Industrimötet Karlstad

Kl. 9-12.30, Mässhallen, Nöjesfabriken, Karlstad

Möjlighet att bidra till industrins gröna digitala omställning

Välkommen till första steget mot ett värmländskt samverkansarbete för att åstadkomma twin transition - grön digital omställning. Den 26 april samlas vi för samtal kring utveckling och kritiska tillväxtfaktorer inom industriell teknologi. Hur kan regionala styrkor bli nationella resurser? Hur kan Sverige bli världens bästa industrination och attrahera internationell spetskompetens?

Digitalisering är en central del för en lyckad grön omställning. Enligt World Economic Forum kan 70 procent av hållbarhetsmålen i Agenda 2030 möjliggöras genom digitalisering med uppkopplade produkter, AI och robotteknik. Inom EU har begreppet Twin Transition – den dubbla omställningen – etablerats.

Den 26 april arrangerar Automation Region, Compare och Paper Province Industrimötet Karlstad med fokus på IndTech (industriell teknologi) som en motor för Twin Transition med grön tillväxt och digital transformation.

Under workshopen diskuterar vi hur utvecklingen i omvärlden påverkar kundbeteende, teknologi, kompetens och affärsmodeller. Vilka möjligheter och utmaningar för det med sig och hur kan vi utveckla hållbara affärsmodeller med hjälp av digitala lösningar? Efter workshopen summerar vi resultatet i ett öppet möte med representanter från företag, akademi och offentlig sektor. Mötet är dessutom en stor möjlighet att träffa några av regionens industriföretag.

Varmt välkommen att bidra i diskussionerna och få med dig nya insikter om trender, framgångsfaktorer, behov av förnyelse och nästa steg.

NÄR: Tisdag 26 april klockan 9.00 – 12.30
VAR: Mässhallen, Nöjesfabriken (Karlagatan 42 i Karlstad)
FÖR VEM: För dig inom techbranschen som är intresserad av att påverka industrin och vårt samhälle i en hållbar riktning med hjälp av digital teknik.
KOSTNAD: Det är kostnadsfritt att delta, vi bjuder på lunch.

ANMÄL DIG OCH LÄS MER

Industrimötet Sverige

Genom initiativet Industrimötet Sverige samlar Automation Region företag, organisationer och investerare i samtal kring utveckling och kritiska tillväxtfaktorer inom industriell teknologi. Hur kan regionala styrkor bli nationella resurser? Hur kan Sverige bli världens bästa industrination och kunna attrahera internationell spetskompetens?

Magnus Bårdén

VD, Compare

+46 (0)708-15 56 65
magnus.barden@compare.se

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss