ÅF Hamntorget 3, Karlstad

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 10/3

29

mar

AFRY

IGEday – ÅF Digital Days 2019

9:00-13:00

Invite a Girl to Engineering day

Hur får vi fler unga tjejer att intressera sig för teknik? Under 29 mars välkomnar ÅF 30 tjejer mellan 13-19 år till ÅF-kontoret i Karlstad. Hos oss får de testa olika experiment och träffa kvinnliga ingenjörer som berättar om sin väg till yrket.

IGEday är en dag då tjejer och icke-binära i åldern 13-19 år bjuds in att besöka ett företag för att lära sig mer om teknik- och ingenjörsyrken. Eventet Introduce a Girl to Engineering day startades av Womenengineering – en organisation som arbetar för att öka andelen kvinnor på ingenjörsutbildningarna.

Varför deltar ÅF?
– Det är viktigt att visa hur roligt och intressant det kan vara med teknik, men också vilka olika områden som finns inom yrket. Förhoppningen är att dagen kommer ge idéer och förebilder som kan uppmuntra till framtida studier inom teknik och ingenjörskap, säger Emma Claesson, HR-och kommunikationsdirektör på ÅF.
Läs mer HÄR

Varmt välkommen att delta på vår premiär av ÅF Digital Days! Under tre dagar bjuder vi på ÅF Industrial and Digital Solutions in till spännande aktiviteter som riktar sig till alla målgrupper som är intresserade av IT. Läs mer om ÅF Digital Days och de olika aktiviteterna HÄR

FÖR VEM
Det här eventet riktar sig till dig som är tjej/icke-binär, mellan 13-19 år.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss