Digitalt eller fysiskt i Karlstad, Arvika, Kristinehamn eller Torsby

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 8/9

15

sep

Compare

Frukostseminarium – Varför jämställdhet?

07.30-08.30 (07.30-09.00 i fysiska hubbar)

Varför ska vi jobba med jämställdhet? Hur gynnar det organisationens utveckling?

Varmt välkommen till det första tillfället i en mötesserie om kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer. Vi inleder höstens första frukostseminarium med att diskutera frågan “varför jämställdhet?”

Vill du hjälpa din organisation stå i framkant och leda utveckling?

Vi har den stora glädjen att bjuda in till ett inspirerande frukostseminarium den 15 september på temat ”Varför ska vi jobba med jämställdhet? – Hur gynnar det organisationens utveckling?”, första tillfället i en mötesserie om kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer, som en del av satsningen Attraktionskraft Värmland.

Vi är fast övertygade om att kunskapen om ditt varför är kärnan i all framgång. Att förstå varför vi strävar efter jämställdhet och kompetensförsörjning är grunden för en hållbar utveckling och tillväxt. Genom att delta i detta seminarium kommer du inte bara lära dig hur du kan argumentera för ditt varför, utan också upptäcka hur det kan vara den kraftfulla drivkraften för att ta ditt företag till nya höjder.

Genom att delta i detta seminarium får du tips och inspiration för att påbörja eller förstärka ert jämställdhetsarbete, och vi hoppas du kommer att lämna med en klar vision om ditt eget varför. Vi tror att det är tillsammans, genom att dela kunskap och erfarenheter, som vi kan skapa en mer inkluderande och framgångsrik framtid för våra företag och samhället som helhet.

Missa inte möjligheten att ta del av ett seminarium som kommer att föra dig ett steg närmare en jämställd och framgångsrik framtid för ditt företag. Anmäl dig nu och se fram emot en inspirerande morgon fylld med värdefull kunskap och nya perspektiv. Varmt välkommen!

Du är välkommen att delta digitalt eller på plats i Karlstad, Arvika, Kristinehamn eller Torsby. Deltar du fysiskt bjuder vi på frukost. Reservation för att fysiska träffar kan komma att ställas in vid för få anmälda. Seminariet är kostnadsfritt.

 

 

När: 15 september, klockan 7.30–8.30 (7.30–9.00 i fysiska hubbar, med frukost och extra tid för diskussion).
Var: Digitalt eller på plats i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Torsby.

Mötesserien pågår under hösten 2023 och våren 2024 och kommer bland annat behandla ämnen som ledarskap av unga, normer och fördomar samt breddad rekrytering. Håll utkik här eller via Attraktionskraft Värmlands nyhetsbrev för mer information om kommande tillfällen.

Mötesserien är en del av satsningen Attraktionskraft Värmland som Region Värmland, Paper Province, Compare, IUC/Stål &Verkstad driver. Läs om Attraktionskraft Värmland här. 

Välkommen!

Emma Jakobsson

Process Manager

+46 (0)73 026 24 01
emma.jakobsson@compare.se

Olivia Samuelsson

Communications Officer

+46 (0)73 045 51 38
olivia.samuelsson@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss