Digitalt eller på plats i Karlstad, Regionens Hus

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 26/10

27

okt

Compare

Frukostseminarium – Konsten att attrahera, behålla och leda framtidens talanger

07.45-08.30 (07.30-09.00 i fysiska hubbar)

Tillsammans med Sofia Rasmussen rundar vi av veckan med det andra tillfället av Attraktionskraft Värmlands seminarieserie om kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer.

Seminariet kommer utforska vad som är viktigt för en ny, uppkopplad och medveten ung generation och hur arbetsgivare kan möta deras krav och förväntningar.

Vi kommer bland annat prata om…

  • Ung generation, nya krav: Vad är viktigast för dem i valet av arbetsgivare? Vad gör att de stannar och vad gör att de söker sig vidare?
  • Attraktivt ledarskap och utveckling för unga: Hur ser det attraktiva ledarskapet ut och vad innebär äkta utveckling för dagens unga medarbetare?
  • Trender som omformar arbetsmarknaden: Vilka krav och förväntningar har de på sin arbetsgivare och arbetsplats?

 

 

Sofia Rasmussen är omvärldsanalytikern, arbetslivsexperten, författaren och statsvetaren som årligen föreläser för tusentals chefer, ledare och medarbetare inom både offentlig och privat sektor.

Med djupa kunskaper inom aktuella omvärlds- och arbetslivstrender, förändrade arbetslivsvärderingar och den unga generationens preferenser och framtidsbilder genomför Sofia ofta uppdrag med fokus på att öka arbetsgivares attraktionskraft för framtidens talanger eller på att framtidssäkra ledarskapet. Sofia bygger bland annat sina presentationer på resultat från undersökningarna Ungdomsfokus (2015-2023) i vilka över 15 000 personer har svarat på frågor om värderingar kopplat till arbetsliv.

 

Du är välkommen att delta digitalt eller på plats i Karlstad på Regionens Hus. Seminariet är kostnadsfritt och deltar du fysiskt bjuder vi på frukost. Mer information om adress och annan praktisk information får du som anmält dig via mail. Reservation för att fysisk träff kan komma att ställas in vid för få anmälda. Du är i så fall välkommen att delta digitalt i stället.

Detta är det andra tillfället i en mötesserie om kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer, som en del av satsningen Attraktionskraft Värmland.

När: 27 oktober klockan 7.45–8.30 (7.30-9.00 vid fysiskt deltagande på Regionens Hus, med extra tid för diskussion)

OSA: Anmäl dig senast 20 oktober för att delta fysiskt. Sista anmälningsdag för digitalt deltagande är 26 oktober.

 

Varmt välkommen!

 

Olivia Samuelsson

Communications Officer

+46 (0)73 045 51 38
olivia.samuelsson@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss