Samhällsbyggnadshuset

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 29/4

3

Maj

LIFE Academy

Workshop om Hållbara affärer (Karlstad)

7.30-9.30

Hållbara affärer

Vill ditt företag utveckla produkter och tjänster som är lönsamma och samtidigt arbeta långsiktigt och hållbart? Välkommen på workshop!

Idag förbrukar vi jordens resurser på ett ohållbart sätt. Vårt sätt att producera, konsumera, använda och slänga, skapar stark negativ miljöpåverkan. Att istället arbeta hållbart har blivit en förutsättning för att överleva på marknaden, minska sina kostnader och bli mer lönsam.

Du får en introduktion i hållbar affärsutveckling och cirkulär ekonomi, ett begrepp inom hållbarhet som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag. Du får även ta del av några goda exempel inom olika branscher att inspireras av. För att du ska få bli så konkret som möjligt, så kör vi även en mini-workshop i hållbar affärsutveckling där vi riktar blicken till dittföretag för att identifiera nya, hållbara sätt att göraaffärer på.

Vi får lyssna till Henric Barkman, miljörådgivare på Karlstads kommun samt entreprenör med lång erfarenhet inom hållbar konsumtion. Workshopen leds av Therese Rosenblad, processledare i Sus- tainable Business Cleantech, med 15 års erfaren- het av internationellt, hållbart utbildningsarbete.

Välkommen till en morgon fylld med inspiration!

DATUM Fredagen 3 maj

TID kl. 7.30-9.30 (vi börjar med frukost)

PLATS Lokal Solen i Samhällsbyggnadshuset, Gustaf Lovéns gata 30, 652 26 Karlstad


ANMÄLAN

Anmäl dig här, vi vill ha din anmälan senast 29 april.

FÖR VEM?
För företagare i Karlstad med omnejd som vill utveckla sina affärer genom en cirkulär och hållbar affärsmodell.

AKTIVITETEN ÄR KOSTNADSFRI

ARRANGÖRER
Sustainable Business Cleantech och Karlstads kommun. Sustainable Business Cleantech vill bidra till att skapa tillväxt för företag med klimatsmarta lösningar genom att identifiera nya affärsmöjligheter på tillväxtmarknader.

KONTAKT

Patricia Edvardsson, projektledare
Sustainable Business Cleantech
patricia.edvardsson@lifefoundation.se

www.cleantechbusiness.se