Karlstad, Kalmar, Sandviken

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 23/11

30

nov

Compare

Framtidsresan 2049

09.30 - 13.00

Vad krävs för att lyckas i en värld som förändras snabbare än någonsin?

Skapa utveckling, var konkurrenskraftig och väx hållbart! Ta ägarskap över förändringarna och led utvecklingen - både individuellt och i din organisation. Vägen dit börjar med kunskap. Här få du tillgång till konkreta verktyg och metoder som skapar förutsättningar för ett lyckat framtidsarbete. Du som vill ligga steget före och lära dig mer om digitala arbetssätt för att effektivisera din verksamhet, hitta och behålla framtidens kompetens, varmt välkommen ombord på Framtidsresan 2049.

Onsdagen den 30:e november bjuder Compare tillsammans med Nicklas Hermansson från NomoFomo och Joakim Jansson från DigJourney in till en förmiddag av kompetensutveckling, diskussion och inspiration.

Vi vet att framtiden på många sätt redan är här. I dag – år 2022 – snurrar världen snabbare än någonsin. 41% av världens alla arbetare överväger att säga upp sig – och nästan varannan har planer på att byta bransch. Det går inte en dag utan att en ny dramatisk forskningsrapport om framtidens arbetsmarknad sköljer över oss. Arbetssätt och krav förändras snabbare än någonsin, och att hålla sig uppdaterad kan kännas övermäktigt på egen hand. Därför utforskar vi tillsammans den framtida arbetsplatsens risker och möjligheter, och du får med dig konkreta verktyg och metoder för att hjälpa din organisation hantera förändringsvågorna som rullar in.

Vi börjar dagen med att Nicklas tar med oss till 2049 – hur ser världen och våra arbetsplatser ut då? Vad har förändrats med digitaliseringens framfart, och vilka effekter har data, teknik och AI på våra liv?

Under efterföljande workshop med Joakim är det just förändringsvågor vi kommer fokusera på. Vilka är de största, viktigaste? Vad för de med sig, vilka risker och möjligheter? Hur väl förberedd är du?

Efter summering och frågestund med Nicklas och Joakim äter vi lunch tillsammans och smälter förmiddagens intryck. Glöm inte ange eventuell specialkost eller allergi!

  • NÄR: Onsdag 30 november, kl. 09.30-13.00
  • VAR: Karlstad, Kalmar och Sandviken
  • FÖR VEM: För dig som vill möta framtiden förberedd
  • PRIS: 295 kr per person
  • VAD INGÅR? Föreläsning, workshop, fika och lunch.

 

Välj betalsätt och anmäl dig via knapparna nedan.

 

   

 

VI KOMMER LYSSNA PÅ…

 

Mediepionjären Nicklas Hermansson driver omvärldstjänsten NomoFomo (No More Fear of Missing Out) och är framtidsspanare i SVT, tidningarna Chef och Dagens Media, samt i en av Sveriges största nyhetspoddar; ”The Daily Messiah”. Därför synar han varje vecka 2500 nyheter, trender, studier och uppfinningar för att förstå vart världen är på väg – och nu vill han dela med sig av guldkornen till dig.

Nicklas Hermansson var med och förvandlade Aftonbladet till en digital förebild världen över innan han blev kreativ chef på en av världens mest prisbelönta Brand Studios – där 97% av de anställda var stolta över sin arbetsplats. Under den här föreläsningen delar Nicklas med sig av en rad nycklar och metoder som tar både dig och ditt team till nästa nivå – vilket kommer att vara nödvändigt i en värld där de unga flyr sina jobb i jakten på nya äventyr.

https://nomofomo.se/

 

Joakim Jansson tror på det goda med digitalisering – för individer, företag och samhället i stort. Med digitalisering kommer nya möjligheter till demokratisering, utbildning, hållbarhet, välstånd och ytterst livskvalitet. Joakim är författare till boken Att leda digital transformation och upphovsman till Digital Maturity Matrix som är en metodik för att genomföra digital transformation.

Att hjälpa företag att förstå vad digitalisering för med sig har funnits på hans agenda sedan 2000 då han började på Spray. Alltsedan dess har han på nära håll följt hur omvälvande och fascinerande den digitala transformationen är. Joakim har bakgrund som ledare inom såväl startups som traditionella bolag däribland MTG, Aller och Spray. Han är grundare till DigJourney som varje dag arbetar med att demokratisera transformation, det vill säga att ge färdigheter och verktyg till att lyckas med storskalig förändring.

https://digjourney.com/

 

Projektet medfinansieras av Europeiska socialfonden

 

Frågor? Kontakta oss:

Nerea Garcia

Event Coordinator / Project Coordinator

+46 (0)73-035 48 92
nerea.garcia@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss