Stadshotellet Karlstad

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 18/9

20

sep

Compare

Be Digital-nätverket: workshop om Blockchain

Kl. 13.30-15.00, begränsat antal platser

Hur förbereder vi våra företag på bästa sätt för blockchain?

Hösten rivstartar med nätverksträff inom Be Digital! På höstens första träff får vi chansen att workshopa kring affärsmöjligheterna med Blockchain-tekniken tillsammans med en av landets främsta inspiratörer inom ämnet, Tove Andersson.

Träffen inleds med en öppen föreläsning, på Compare-lunch, som ger en introduktion och överblick över området. Sedan fortsätter vi med nätverksträff och fördjupar oss tillsammans med Tove. Hur skulle vi konkret kunna använda tekniken för nya möjligheter? Hur påverkas min bransch och mitt företag? Här finns också möjlighet att diskutera och ställa frågor till Tove kring våra organisationers unika utmaningar och möjligheter, som vi kan se med Blockchain.

Lunchen startar kl. 11.30 i Franska salen, separat anmälan här, med föreläsningsstart kl. 12. Efter lunchen fortsätter vi ett par trappor upp i lokalen Empiren. Du behöver helst vara med på lunchen för att få med dig introduktionen till workshopen.

Höstens träffar är en kostnadsfri ”prova på”-period i Be digital-nätverket. Det går bra att anmäla sig till fortsatta nätverksträffar på plats eller via webben. Mer information om nätverket kommer i samband med träffen.

NÄR: Fredag 20 september kl. 11.30-15.00 (lunchföreläsning kl 12 och workshop efteråt)

VAR: Elite Stadshotellet Karlstad

FÖR VEM: Deltagare i och/eller intresserade av digitaliseringsnätverket Be Digital-nätverket. Nätverket är öppet för yrkesverksamma som är intresserade av digital utveckling och innovation, digital affärsutveckling, nätverkande och inspiration.

VAD ÄR BE DIGITAL?

Be Digital är ett verktyg för att hjälpa företag i digitaliseringen. På webbplatsen be-digital.se kan företag mäta sin digitala mognad och matchas ihop med passande leverantörer. Nätverket är till för individer som vill bli digitala ledare och kompetensutvecklas inom digitalisering och digitala möjligheter. Tillsammans tar vi oss an framtidens utmaningar och hittar nya möjligheter!

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Stefan Skoglund

Digital affärsutvecklare

+46 (0)706-07 08 67
stefan.skoglund@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss