Aula Magna Karlstads Universitet

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 12/3

13

Mar

Digital Nightmare

kl.13.13 - 17.00

Digital Nightmare

Hur hänger vi med? Med gårdagens iPhone i handen lägger vi upp en story om hur robotdammsugaren tömmer vårat Swishkonto. Hur går vi vidare?

Vi ställer inte in – vi ställer om.

Med anledning av den oro som råder kring coronaviruset ställer vi om första upplagan av Digital Nightmare. Föreläsningen hålls som tänkt i Aula Magna på Karlstads universitet, men med möjlighet att delta digitalt för de som vill. Bland annat kommer alla anmälda åttondeklassare delta digitalt.

Det Wake up-häng som skulle hållas i DigitalWell Innovation Hub flyttas till Aula Magna och byter format. De workshops och seminarier som inte hålls som planerat kommer att genomföras vid senare tillfälle.

Arrangemanget följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av coronaviruset. I enlighet med de senaste rekommendationerna uppmanar vi att vara uppmärksam på symptom och stanna hemma om man känner sig sjuk. Vi uppmanar också att följa de allmänna råden för att skydda dig och andra från smittspridning.


Med 625 högskolepoäng och mer erfarenhet kring teknik än Tony Stark tar Idun Isdrake oss på en mental resa till den världen vi själva vill skapa, inte den vi försöker hinna ikapp. Anmäl dig redan idag, din hjärna kommer att tacka dig.

Andreas Stjärnhem leder oss genom en upplevelse där 8:e klassare, politiker, spelutvecklare, egenföretagare, studenter och forskare tillsammans kommer att möta framtiden. Alla står vi inför den digitala mardrömmen.

13.13 Idun Isdrake! (http://isdrake.com)
15.15 Hem till tacomys framför Netflix. Tid för förundran och att smälta dagen likt cheddarskivan på en plantburger.

Eventet är kostnadsfritt men du behöver anmäla dig.

Anmäl dig här

Digital Nightmare är ett samarrangemang mellan Karlstads universitet, Drivhuset, UF Värmland, The Great Journey, Karlstads kommun och DigitalWell Arena.