Karlstad Innovation Park, Karlstad

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 20/11

23

nov

Compare

Compare nätverksfrukost: Cybersäkerhet

kl. 08:00-09:45, Karlstad Innovation Park, Karlstad

Välkommen på Compares nätverksfrukost om Cybersäkerhet!

Företag och organisationer hackas dagligen och vi utsätts mer än vi anar för påverkanskampanjer och cyberhot. Vad kan vi göra åt det, hur kan vi stärka vår digitala säkerhet och var finns kompetensen?

Compare är glada att den 23 november bjuda in dig till nätverksfrukost med temat cybersäkerhet. Tre experter inom området kommer att dela med sig av kunskaper och insikter om cybersäkerhet från sina respektive perspektiv. Vi börjar med frukostfika, lyssnar på dagens presentationer och rundar sedan av med gemensamt samtal utifrån de frågor som kommer upp. Träffen är kostnadsfri.
Missa inte det här tillfället att höra mer om de risker och möjligheter vi ser idag och hur vi kan förebygga och agera för att öka säkerheten.

 

Dagens program: 

  • Simone Fischer-Hübner, Professor i Datavetenskap: Simone kommer att berätta om de senaste framstegen vid Karlstads universitet, inklusive etableringen av Cyber Campus och Sveriges första företagsforskarskola inom cybersäkerhet.
  • Johan Nilsson, VD för Dizparc Secured: Johan kommer att dela med sig av information om vad Dizparc gör och de spännande möjligheterna som erbjuds genom att kombinera deltidsarbete som cybersäkerhetskonsult med en forskarutbildning, inklusive möjligheten till en framtida doktorsexamen.
  • Peder Hyllengren, Forskningssamordnare på Myndigheten för Psykologiskt Försvar: Peder kommer att prata om myndighetens arbete och hur vi kan stärka vår motståndskraft mot påverkanskampanjer samt förbättra vår förmåga till källkritik.

 

anmäl DIG här

 

  • När: Torsdag 23 november kl. 08:00-09:45 (Programmet börjar kl8:30)
  • Var: Karlstad Innovation Park, vi möts i stora entrén. Hitta hit!
  • För vem: För alla som är nyfikna på cybersäkerhet.
  • OSA: Anmäl dig senast måndag 20 november

Projektet Cross Border Cyber Capacity finansieras av EU-programmet Interreg Sverige-Norge.

Nerea Garcia

Event Coordinator / Project Coordinator

+46 (0)73-035 48 92
nerea.garcia@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss