Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 15/1

18

jan

Compare

Compare nätverksfrukost: AI – från forskning till verklighet

kl. 08:00-09:45, Karlstad Innovation Park

Senaste året har AI-hypen varit stor, och utvecklingen har mottagits på olika sätt. Många ser fantastiska möjligheter, andra känner sig överväldigade och en del är skeptiska. Vi vill ge olika perspektiv på vad generativ AI är, genom att utforska hur tre olika verksamheter arbetar med det.

Compare är glada att bjuda in till ett nytt tillfälle att träffas, inspireras och den här gången prata om generativ AI, där AI inte bara är ett buzz word utan en stor del av framtiden.  Låt oss dyka djupare i ämnet med bland annat den senaste forskningen från Karlstads universitet och konkreta exempel på praktisk användning som kan tillämpas för att skapa nytta inom olika branscher.

Vi inleder med smörgås och kaffe, fördjupar oss i presentationerna och avrundar sedan med gemensam diskussion utifrån de frågor som engagerar oss mest. Träffen är kostnadsfri.

 

Dagens program: 

  • Siri Jagstedt, Universitetslektor och Bestoun S. Ahmed Al-Beywanee, Professor i Datavetenskap: Siri och Bestoun berättar om AI-forskningen och de senaste framstegen vid Karlstads universitet.
  • Erik Hallin, Head of Data Analytics & AI, Uddeholm: Erik delar med sig av hur Uddeholm använder AI inom verksamheten i dag och hur industrin ser nya möjligheter.
  • Staffan Olsson, VD och grundare Forgebyte  Studios och Mikael Forslund, Producer, Business Developer, The Great Journey: Staffan och Mikael visar bildgenerering med AI och lite enkla tillämpningar med olika AI-verktyg som kan vara till nytta i många företag.

 

anmäl DIG här

 

  • När: Torsdag 18 januari. Drop-in-fika från kl. 08:00. Programmet börjar 08.30 – 09.45
  • Var: Karlstad Innovation Park, vi möts i stora entrén. Hitta hit!
  • För vem: För alla som är nyfikna på AI.
  • Anmäl dig senast 15 januari för att säkra din plats.

Varmt välkommen!

 

Nerea Garcia

Event Coordinator / Project Coordinator

+46 (0)73-035 48 92
nerea.garcia@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss