Online

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 26/3

27

Mar

Compare

Compare-lunch: Innovationsresa med KRY [livestream]

Kl. 12-13

Innovationsresa med KRY

Häng med och umgås digitalt! Kombinera nytta med nöje och häng med digitalt på fredagens Compare-lunch med Livia Holm, Policy- och utvecklingschef på KRY, som berättar om deras resa att förändra och utmana en hel bransch.

Genom digital teknik erbjuder KRY möjligheten att träffa läkare, psykologer och sjuksköterskor via video, direkt i mobilen eller surfplattan. Bara i Sverige har de hjälpt över 1 miljon patienter. Vad innebär det att vara distributör i en traditionell och reglerad sektor? Det kommer Livia Holm att dela med sig av under den digitala Compare-lunchen den 27 mars.

Hon berättar om resan hittills, hur de tacklat utmaningarna, och om den fortsatta resan att genom innovation, samarbete och engagemang förbättra världens hälsa.

Välkommen på en inspirerande och virtuell Compare-lunch tillsammans med DigitalWell Arena och KRY!

 


FÖR VEM

För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering, denna gång med särskilt fokus på hälsoinnovation.

NÄR

Fredag 27 mars kl. 12-13

PLATS

Online, häng med via vår livesändning. Du behöver fortfarande anmäla dig då streaminglänken mailas ut till deltagarna.

Compare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av coronaviruset i samband med våra aktiviteter och events. I enlighet med de senaste rekommendationerna uppmanar vi att vara uppmärksam på symptom och stanna hemma om man känner sig sjuk. Även att följa de allmänna råden för att skydda dig och andra från smittspridning.

KOSTNAD

Träffen är kostnadsfri.

Välkommen att umgås i det digitala och inspireras!

Varmt välkomna!

 

COMPARE-LUNCH

En öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation. Fokus är nätverkande, workshops och inspiration. Tanken är att du ska få med dig en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se