Elite Stadshotellet Karlstad

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 6/3

8

Mar

Compare

Compare-lunch: Digital Health & Life Science

kl.11.30-13.00

Digital Health & Life Science

Välkommen på en spännande Compare-lunch med fokus på framtidens digitala hälso- och välfärdstjänster. På plats finns Johan Lidén från Intel som berättar om deras satsningar inom Digital Health & Life Science i Sverige, Tobias Kjellberg, Hälso- och sjukvårdsdirektör Region Värmland och Cecilia Karlsson, processledare för den nya regionala Vinnväxt-satsningen DigitalWell Arena.

Utmaningarna inom framtidens hälsa och sjukvård är många. Det finns en enorm potential att använda ny digital teknik för att lösa dem.

Johan Lidén har över 35 års erfarenhet inom IT för hälsa och sjukvård i olika roller och har ett unikt perspektiv på digital hälsa. Han är också tidigare ordförande för ICT gruppen inom Swedish MedTech. Det finns stora möjligheter att t ex använda IoT i hemsjukvården, artificiell intelligens och andra tekniker som precis är i sin linda. Johan berättar hur Intel tänker kring sina satsningar inom Digital Health & Life Science i Sverige. Det är NU man ska börja för att under kommande år skörda denna unika marknadspotential som finns idag, tycker Johan – kom och få reda på varför!

Cecilia Karlsson berättar hur Compare, tillsammans med 13 värmländska partners inom ramen för DigitalWell Arena, ska bidra till att Värmland blir en innovationsnod för utvecklingen av framtidens digitala hälsa- och välfärdstjänster.

PANELDEBATT

Lunchen avslutas med en paneldebatt där Tobias Kjellberg, Hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Värmland, tillsammans med Cecilia och Johan diskuterar hur framtidens hälsotjänster och innovationer kan samspela med sjukvårdens utmaningar.

Välkommen på inspirerande Compare-lunch med fokus på framtidens digitala hälso- och välfärdstjänster!

 


FÖR VEM

För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering.

NÄR

8 MARS

TID

Lunchbuffé & nätverkande från kl. 11.30. Föreläsning, paneldebatt & diskussion kl. 12.00-13.00.

PLATS

Elite Stadhotellet Karlstad

KOSTNAD

Träffen är kostnadsfri, du betalar bara din egen lunch på plats med swish eller kort.

ANMÄLAN

Anmäl dig här

Här kan du läsa mer om Intel – Healthcare

Läs mer om DigitalWell Arena här

Compare-lunch

En öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering. Fokus är nätverkande, workshops och inspiration. Tanken är att du ska få med dig en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch.

Johan Lidén

Digital Health & Life Science, Intel

johan.m.liden@intel.com

Cecilia Karlsson

Process Manager DigitalWell Arena

+46 (0)72 244 32 87
cecilia.karlsson@compare.se