Digitalt

Anmälan stängd

23

feb

Avslutskonferens för Level Up

13.30-15.00

Ta del av insikterna från utbildningen Level Up

Välkommen att delta på avslutskonferensen för utbildningen Level Up, där 300 yrkesverksamma inom vård- och omsorg utökat sin digitala kompetens.

Den 23 februari hålls avslutskonferens för utbildningen Level Up, där 300 chefer och ledare inom offentlig sektor med inriktning hälsa-, vård och omsorg i hela Sverige stärkt sin digitala kompetens. Genom utbildningen har vi samlat många värdefulla insikter som vi ser kan vara till stor nytta för många, och vi vill därför gärna bjuda in alla som vill att delta. Vi ser att projektets resultat är användbart för många olika aktörer som precis påbörjat eller vill fortsätta att utveckla sin digitala transformation. Då det finns flera goda exempel på hur den nya kunskapen skapat möjligheter och trygghet i olika arbetsgrupper kommer vi även få lyssna till hur projektdeltagare arbetar vidare efter utbildningen. I 90 minuter kommer vi förmedla progress och resultat, men också blicka framåt för att inspirera till förutsättningar att ta tillvara på det nätverk av engagemang som utbildningen spridit.

På konferensen lanseras även en e-bok vars syfte är att ta tillvara och sprida det fantastiska resultat som Level Up-utbildningen – och dess deltagare – har bidragit med. Dess innehåll skall vara lättförståeligt och skapa värde både för tidigare deltagare i Level Up men även andra som vill få ta del av insikter för att påbörja eller fortsätta sin egen digitala resa. E-boken färdigställs och presenteras under konferensen den 23 februari och kommer därefter finnas tillgänglig för bredare distribution.
Avslutskonferensen kommer hållas digitalt och är öppen för alla.

Länk till mötet

Varmt välkommen!

 

Level Up är en utbildningssatsning som drivs av Compare inom ramen för projektet ”Din digitala förflyttning” och i samverkan med HIOS (Health Innovation of Sweden). Projektet finansieras av Europeiska Socialfonden – ESF. Genom finansieringen från ESF kan organisationer delta i Level Up helt kostnadsfritt.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss