Coffice, Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 10/5

14

Maj

Compare

TechTalk Special 14 maj: Att arbeta med systemutveckling – boksläpp!

kl.11.30-13.00

Boksläpp och föreläsning med Tomas Gustavsson

Välkommen till en TechTalk Special! Denna gång med boksläpp och lunchföreläsning med Tomas Gustavsson för lanseringen av hans nya bok "Att arbeta med systemutveckling". Föreläsningen är öppen för alla men om du vill bli bjuden på lunch behöver du föranmäla dig. Vi börjar denna gång TechTalk lite tidigare med mingel från kl 11.30. Välkommen!

Tomas  forskar om agila arbetsmetoder. Hans lunchföreläsning handlar inte bara om den nya boken utan om vad som ger stora effekter i systemutvecklingsarbetet och vad man lika gärna kan hoppa över. Detta är inte en föreläsning om någon specifik metod utan snarare nyttiga tips för effektivare systemutveckling, förankrat i både forskning och praktik.

Boken ”Att arbeta med systemutveckling” är en bok för både programmerare som arbetar i utvecklarteam eller projektgrupper och för produktägare, testledare eller projektledare som arbetar med mjukvara. Kort sagt, alla typer av roller som berörs av systemutveckling.

Boken är lämplig för undervisning i kurser för systemutvecklare, processutvecklare, kravanalytiker, testledare eller projektledare och är även ett användbart verktyg för den yrkesverksamme som vill få en helhetsbild.

Med på plats under lunchen finns även Jens Fredholm, förläggare från Studentlitteratur och Stefan Skoglund från Compare. Arrangemanget är ett samarbete mellan Studentlitteratur och Compare.

Du kan läsa mer om Tomas bok ”Att arbeta med systemutveckling” här.

Om du vill bli bjuden på lunch behöver du anmäla dig i förväg, senast den 10 maj – anmälningslänk hittar du till höger, annars är det bara att dyka upp!


TECHTALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Har du frågor eller idéer kring TechTalk?
Prata med Stefan Skoglund på Compare, stefan.skoglund@compare.se eller 070-6070867.

Stefan Skoglund

Digital affärsutvecklare

+46 (0)706-07 08 67
stefan.skoglund@compare.se