Oslo Metropolitan University

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 3/11

7

Nov

Compare

Partnerresa: AIM² North

Ca 05.00-20.30, pris: 350 kr/person

Häng på till AIM² North i Oslo

Compare bjuder, i samarbete med Xplorico, in medlemsföretag och samarbetspartners till kongressen AIM² North, Norges största AI-event med över 1000 deltagare och ca 70-80 talare på scen. I anmälningsavgiften ingår resa, inträde till kongressen (värde 250 euro), frukost och lunch.

Tror du att artificiell intelligens är ett hot eller en möjlighet? Vad kommer man behöva överväga för etiska aspekter? Ska AI få vara en medveten entitet eller reglerad till att vara endast ett verktyg? Trots den debatt som pågår fortsätter AI-utvecklingen förflytta begränsningar av sin kapacitet. Vad kommer härnäst?

I år delas kongressen i en businessdel och del riktad mot offentlig sektor. På plats finns en mässdel, flera seminariespår, sammanträden, workshops och AIM-X, en shark tank för start-ups och investerare. Häng med Compare till AIM² North för kompetensutveckling och möten med både spännande människor, potentiella kunder och framtida medarbetare!

XPLORICO

Arrangören bakom AIM² North är investmentbolaget Xplorico, som investerar i start-ups inom techbranschen, i samarbete med Oslo Metropolitan University. Xplorico arrangerar bland annat Oslo Big Data Day med 1200 deltagare på BI Norwegian Business School. De siktar på att skapa ett ledande forum som kopplar ihop näringsliv, offentlig sektor och akademi inom frågor som rör artificiell intelligens.

PARTNERRESA

Compare bjuder in till partnerresa till AIM² North i Oslo den 7 november. Tillsammans åker vi abonnerad buss från Karlstad till Oslo Metropolitan University och deltar i kongressen. Efter kongressen åker vi tillbaka samma dag. Varje deltagare betalar en resekostnad på 350 kr/person som faktureras i efterhand. Moms tillkommer. I priset ingår bussresa, inträde till kongressen (värde 250 euro), frukost och lunch. Möjlighet finns också att delta i AIM-X, kongressens egen shark tank. Anmäl intresse till detta via mail till sandra.dalasen@compare.se.


FÖR VEM

Medarbetare på Compares medlemsföretag samt samarbetspartners.

NÄR

Torsdagen 7 november
Avresa ca kl. 05, tillbaka ca kl. 20.30
Sista anmälan 1 november

PLATS

Oslo Metropolitan University
Avresa från Karlstad Innovation Park och Karlstad Centralstation.
Möjlighet finns att ordna egen transport och enbart ta del av inträdet.

KOSTNAD

350 kr/person faktureras i efterhand. Moms tillkommer.
Frukost och lunch ingår.

Närmare detaljer mailas ut till de anmälda.
Vid intresse för AIM-X shark tank eller sponsorskap – kontakta Sandra Dalåsen, Compare, via mail.

Vid frågor kontakta Sandra, eventkoordinator, på sandra.dalasen@compare.se eller 0730257129.

ANMÄL DIG HÄR

Om AIM2 North

AIM2 North fokuserar på AI i samverkan med människor och maskiner. Under kongressen får du möjlighet att utvecklas inom implementering av AI i dina projekt, få insikt i den påverkan teknologi, exponentiell tillväxt och artificiell intelligens har på framtida arbets- och utbildningsmarknaden. På plats träffar du nationella och internationella talare, yrkesprofessionella inom AI och machine learning, innovatörer, forskare och utvecklingsledare, start-ups och investerare.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se