Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 25/2

3

Mar

Compare

AI-utbildning för ledare

3, 10 & 24 mars kl. 08.30-16.30, Karlstad Innovation Park

Att AI är ett av de hetaste områdena just nu har nog inte undgått någon intresserad av möjligheterna och hoten inom det digitala. I ett steg mot att framtidssäkra Värmlands organisationer bjuder Compare och Svenska AI-Akademin in till en AI-utbildning för operativa ledare.

Utbildningen syftar till att lära sig förstå och arbeta med artificiell intelligens utifrån ett ledarskaps- och affärsperspektiv. Teori varvas med konkreta exempel, branscherfarenheter och praktiska övningar. Efter utbildningen har du tagit fram ett färdigt AI-koncept som ger din organisation goda förutsättningar för att kickstarta implementationen av AI. Du får dessutom tillgång till ett starkt nätverk av andra ledare med AI-fokus.

UTBILDNINGENS OMFATTNING

Utbildningen är förlagd på tre heldagar. Mellan tillfällena sker självstudier och förberedelser för kommande tillfälle, detta uppskattas ta ca 2-4 timmar per vecka.

Efter utbildningen:

– Kan du applicera din AI-kunskap till ert strategiarbete och identifiera områden att fokusera på.

– Har du verktyg för att verkligen komma igång och initiera implementation av AI i din verksamhet.

– Har du de kunskaper som behövs för att medverka i din organisations framtida utveckling.

Det har varit jätteintressant att få en fördjupad förståelse om Artificiell Intelligens, och samtidigt genom den strategiska vinklingen koppla detta till hur jag i min verksamhet kan hitta nya affärsmöjligheter och sätt att möta kunden, tack vare möjligheterna AI för med sig. Jag tar med mig både bra nätverk och diskussioner från klassen, men även verktyg för att i vardagen angripa verksamhetsfrågor och snabbt kunna utvärdera möjligheter med AI och vad det skulle innebära, Maria Ejdestig, VD Senab Koncept, som gått utbildningen.

Läs artikel: AI först ut på schemat när Compare satsar på egna utbildningar

LÄS MER OM UTBILDNINGEN HOS SVENSKA AI-AKADEMIN


FÖR VEM

För operativa ledare som vill öka sin verksamhets konkurrenskraft genom att förstå artificiell intelligens. Inga krav på förkunskaper.

NÄR

Tre heldagar 3, 10 och 24 mars kl. 08.30-16.30.

PLATS

Karlstad, Karlstad Innovation Park

KOSTNAD

För Compares medlemsföretag och samarbetspartners är priset
15 000 exkl. moms/person.

För företag som inte är medlemmar eller samarbetspartners till Compare är priset 17 500 kr exkl. moms/person.

Lunch & fika ingår under kursdagarna.Max 20 platser. Kursen ges under förutsättning att det blir tillräckligt antal deltagare.

Varmt välkomna!

Anmäl dig HÄR

Vad är Svenska AI-Akademin?

Svenska AI-akademin är ett utbildningsinitiativ som drivs av Eicorn AB och deras partners. Ambitionen är att öka kunskapen inom artificiell intelligens och dess potential hos våra svenska företag för att öka konkurrenskraft och tillväxt.

Mikael Holmgren

Kompetens- och medlemsfrågor

+46 (0)70 354 76 61
mikael.holmgren@compare.se