Be digital 2019 - nätverk för framtidens digitala ledare

Vill du vara med och driva digital utveckling och innovation? Vikten av ett digitalt ledarskap och digital kompetens blir allt viktigare för både individer och företag. Nätverket Be digital drivs av Compare. Här utvecklas du inom det digitala genom samverkan med andra, får spetskunskap kring digitala möjligheter och hur du hanterar alla de utmaningar som digitaliseringen för med sig. Ta del av det senaste inom forskning och utveckling kring hur man gör och lyckas med digitala satsningar och driver framgångsrik digital utveckling och innovation. Be digital 2019 är ett nätverk för dig som vill bli, och göra ditt företag eller organisation, till framtidens digitala ledare. Välkommen att hänga med!

 

 

Nätverk för dig som är intresserad av digital utveckling och innovation

Var med och forma framtidens nya affärsmodeller

Bli digital ledare! Ett-årigt medlemskap för dig som individ

Be Digital-nätverket

Be digital 2019 är ett nätverk för dig som är intresserad av att leda digital utveckling och innovation. I nätverket utvecklas du inom ditt digitala ledarskap under ett år genom samverkan tillsammans med andra. Får spetskunskap kring hur man hanterar digitala möjligheter och utmaningar. Tar del av det senaste inom forskning och utveckling i hur man lyckas med digitala satsningar och driver framgångsrik digital utveckling och innovation ur ett helhetsperspektiv. Dela och ta del av andras erfarenheter. Bygg ditt nätverk och samverka tillsammans.

Under 2019 kommer vi att arrangera 5 st träffar där varje träff kommer att vara ca en halvdag. Träffarna är fokuserade kring workshops, erfarenhetsutbyte och diskussion med inspirerande inslag utifrån frågeställningar kring det digitala som är aktuella för nätverket och dig som medlem. Träffarna sker i Karlstad med omnejd. Digitala nätverksgrupper finns för samverkan och idéutbyte och inspiration mellan träffarna.

Be digital-nätverket är öppet för alla som vill vara en aktiv del av digitaliseringen av framtiden – för den som vill bli och göra sitt företag till framtidens digitala ledare. Tillsammans kan vi öka våra organisationers konkurrenskraft och göra Värmland till en ännu attraktivare digital region. Bli med i ett nätverk för en av de viktigaste och mest spännande framtidsfrågorna just nu – digitaliseringen av samhället och ledarskapet kring det!

Du är med som individ och du kan vara anställd eller egen företagare – det viktiga är att du tillsammans med andra vill utveckla ditt digitala ledarskap, bygga nya relationer och affärer inför en allt mer digitaliserad framtid med stora utmaningar och möjligheter.

Ett medlemskap för ett år i Be digital 2019 är 1 250 kr + moms om ditt företag är medlem i Compare och 2 500 kr + moms per år för organisationer som inte är medlemmar i Compare. Detta täcker kostnader t ex för fika, lokaler, föreläsare och samordningen av nätverket.

Har du frågor eller vill veta mer om Be digital 2019 och Compare, kontakta Stefan Skoglund, digital affärsutvecklare och ansvarig för Be digital på Compare. E-post: stefan.skoglund@compare.se, tel. 0706-07 08 67 eller på LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/stefanskoglundsuniverse/

Hoppa till verktygsfältet