Ubitech har över 20 års erfarenhet inom produktionsnära IT och är verksamma mycket inom den tillverkande industrin, exempelvis stål-, massa och pappersindustrin. Ubitech hjälper sina kunder med det mesta inom IT och är bryggan mellan produktionen och övriga företaget.

 

Efter många år som anställd i IT-branschen valde Ubitechs grundare Patrik att starta eget för att kunna jobba med det han brann för – produktions- och verksamhetsnära IT. Företaget kallades från början Riktig IT eftersom Patrik, med glimten i ögat, sagt till sina kollegor att han skulle jobba med riktig IT som var förankrad i kundens verklighet och inte den virtuella låtsas-IT som de andra arbetade med.

Idag heter vi Ubitech men kärnan av Riktigt IT finns kvar.

Som kund hos oss ska du känna en trygghet i att vi alltid levererar de bästa tjänsterna med ett stort engagemang. Vi har förståelse för era förutsättningar och de behov som finns mellan verksamhet och affärssystem. Vår uppgift är att ta fram helhetslösningar som kuggar in i er verksamhet och produktion. Våra lösningar är förankrade i den verkliga verkligheten.