Two - Compare Two - Compare

Framtid och vardag, utveckling och gemenskap. Här finns spetsen som skapar
snabbhet och erfarenheten som ger trygghet. Med kunskapen som förenklar
det svåra och automatiserar det manuella, kommer insikterna som öppnar
dörrar och hållbarheten som bygger broar.

Vi är specialister på affärssystemen Dynamics 365 Business Central och Jeeves ERP samt business intelligence i Microsoft-plattformen Power BI och Qlik. Genom att integrera Power BI eller Qlik med dina andra system når du nya insikter.

Vi rör oss snabbt och eftertänksamt i en värld som alltid är i rörelse. Med höga skratt eller fokuserad tystnad. Alltid tillsammans. För livet i balans och för vinnande kombinationer.
På Two får alla plats.

Mer om Two

Affärssystem

Vi på Two tar ett helhetsåtagande kring affärssystemen Microsoft Dynamics 365 Business Central och Jeeves ERP hos våra kunder. Vi implementerar, vidareutvecklar, integrerar och supporterar så att kunderna kan fokusera på att vidareutveckla sin kärnverksamhet.

Business Intelligence

Vår spetskompetens ligger inom Microsoftplattformen med datalager i SQL Server och rapporter och analys i Power BI. Vi har också hög kompetens inom Qlik, som kompletterar vårt erbjudande på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av att analysera data från olika system och tar fram kundanpassade lösningar för olika enheter och plattformar.

Kunder

Vi har kunder inom många olika branscher, men främst inom handel & distribution och tillverkning samt energisektorn. Några av våra kunder är ELON Group, Skånska Byggvaror, Löfbergs, Moelven, Karlskoga Energi och Miljö, Office Recycling, Klaravik och Morakniv.

Victoria Oscarsson

Affärssystem & Marknad

+46 70 449 19 13
victoria.oscarsson@two.se
Visa alla kontaktpersoner

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss