Telia Company - Compare Telia Company - Compare

Vi är teknikpionjärer och har ägnat de senaste 160 åren åt att digitalisera samhället. Idag har vi 20 000 talangfulla medarbetare som förser 25 miljoner kunder i Norden och Baltikum med essentiell digital infrastruktur och digitala tjänster som utgör själva grunden för den digitala värld som vi alla lever i. Vi är regionens ledande aktör inom telekommunikation, Nordens ledande mediehus och marknadsledande inom ICT-tjänster i både Finland och Baltikum.

Vi är navet i det digitala ekosystemet och kopplar upp individer, familjer, företag och samhällen, och ger dem tillgång till kommunikations-, ICT- och underhållningstjänster som skapar möjligheter och berikar deras liv. Vi har ett stort samhällsengagemang som driver oss till att försöka använda vår teknik för att göra omvärlden bättre. Vårt mål är att skapa innovationer som gör Telia bättre för våra kunder, våra medarbetare, våra ägare och samhällena i Norden och Baltikum.

Vi är övertygade om att ett uppkopplat liv är ett bättre liv. Allt vi gör genomsyras av vårt syfte: att ständigt återuppfinna ett bättre uppkopplat liv så att människor kan leva sina liv till sin fulla potential, företag arbeta smartare och samhället och planeten blomstra tillsammans.

På Telia Sverige i Karlstad finns flera av Telias verksamheter representerade. Totalt arbetar här ca 180 medarbetare. Vi har butiker på Järnvägsgatan samt Bergviks Köpcentrum.

På Televägen inryms den centrala driftledningen, Control Center med närliggande verksamhet, och här arbetar ca 100 medarbetare.
På Tullhusgatan finns övrig verksamhet, ca 80 personer, tillsammans med det helägda dotterbolaget Cygate som i sin tur äger Ipeer.

Vi är Telia

Fakta och nyckeltal

Grundades 1853 Aktien är noterad på börserna Nasdaq Stockholm och Nasdaq Helsinki Cirka 470 000 aktieägare Vi finns i följande länder: Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge, Sverige. Ingår i en av världens kändaste hållbarhetsindex, FTSE4Good, samt oekomPrime 20 000 anställda

Martin Pettersson

Säljare, Offentlig sektor

Televägen 3
65108, Karlstad

+46 (0)705 11 13 60

http://www.teliacompany.com/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss